Βαλίσια Γκλέτσου: Η κούκλα κόρη του Απόστολου Γκλέτσου, έκλεισε τα 20 και είναι ίδια με τον πατέρα της

Βαλίσια Γκλέτσου: Αυτή είναι η κόρη του γνωστού ηθοποιού

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, Απόστολος Γκλέτσος μαζί με τη γνωστή μακιγιέζ, Μαρία Μαγγίνα, έχουν αποκτήσει μια πανέμορφη κόρη που είναι είκοσι χρονών.

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτευτής είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς ο οποίος φρόντισε μαζί με τη μητέρα της Βαλίσιας να τη μεγαλώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να ζει από μικρό κοριτσάκι σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον.

Και φαίνεται πως τα κατάφεραν μία χαρά. Η Βαλίσια είναι ένα χαρούμενο κορίτσι που απολαμβάνει τα νιάτα της, την ομορφιά της και φυσικά την παρέα των φίλων της.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα έχει πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα στο instagram.

Συγχρόνως με την καθημερινότητά της και τις όμορφες στιγμές που βιώνει με την οικογένειά της και τους φίλους της, η Βαλίσια είναι αφοσιωμένη και στις σπουδές της. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά ενώ της αρέσει πολύ και ο χορός αλλά και η ζωγραφική.

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, Απόστολο Γκλέτσο, είναι πολύ δεμένοι, παρ’ όλο που τον περισσότερο καιρό η Βαλίσια ζει με τη μητέρα της, Μαρία. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2000 έως το 2006 όμως τότε αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο δεσμό τους, διατηρώντας όμως άψογες σχέσεις για το καλό του παιδιού τους. Το ίδιο ισχύει και σήμερα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπουν την κόρη τους να ακολουθεί τον δρόμο που επέλεξε.

Εμείς να ευχηθούμε στον Απόστολο να είναι πάντα περήφανος μπαμπάς και να καμαρώσει την κόρη του όπως εκείνος θέλει.

Φωτογραφίες η Βαλίσια Γκλέτσου

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει