Βάνα Μπάρμπα: Το εξώγαμο παιδί, ο αναντικατάστατος σύντροφος της, η μοναξιά εδώ και 17 χρόνια και η τραγική απώλεια

Βάνα Μπάρμπα: Όσες προσωπικές λεπτομέρειες δεν γνωρίζαμε για την ζωή της ηθοποιού

Εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα γνωστότερα ονόματα της ελληνικής showbiz και μπορει να γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για την ζωή της, ωστόσο πάντα έχει και άλλο…

Η καριέρα της άρχισε αφότου βγήκε πρώτη σε καλλιστεία, στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην ιταλική ταινία Mediterraneo.

Η συγκεκριμένη ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991 και η Βάνα Μπάρμπα συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars, όπου κατέκτησε την δωδέκατη θέση.

Έχει μία κόρη, την Φαίδρα-Θεοδώρα, με τον συγγραφέα και επιχειρηματία ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών Αναστάση Μαρασλή. Στις 12 Ιουνίου του 2019 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής για τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2019.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμα και η αρχή της στο μόντελινγκ

Η Φαίδρα Θεοδώρα, που έχει δηλώσει ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχει κληρονομήσει πολλά χαρακτηριστικά της διάσημης μαμάς της.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για το πόσους άντρες αγάπησε στην ζωή της είπε το 2020: «Δεν ήμουν ικανή να αγαπήσω επειδή ήμουν ανώριμη και μικρή, αλλά ερωτεύτηκα βαθιά» με την παρουσιάστρια να επιμένει πως δεν γίνεται να μην αγάπησε έστω έναν και την ηθοποιό να απαντάει πως «αγάπησα έναν επειδή μου έφυγε και δεν μπόρεσα να τον απομυθοποιήσω ποτέ γιατί ήταν και πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όμως. Ήμουν και τυχερή».

Στην συνέχεια τόνισε πως «αυτός όμως μου έκανε και κακό γιατί έχασα έναν άνθρωπο τόσο ιδιαίτερο που πάντα τον σύγκρινα και έμεινα μόνη. Στην ουσία έμεινα μόνη από αυτόν τον άνθρωπο γιατί ποιον να βάλω δίπλα του; Αφού τα είχα όλα… Ψυχή, χρήμα, συμπεριφορά, ομορφιά, χαμόγελο! Οπότε μετά δεν μπορούσα να βρω κάποιον άλλο. Είχα μέτρο σύγκρισης γι’ αυτόν τον έναν που λες! Κατάλαβες; Μου έκανε και ζημιά». Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως «είμαι 17 χρόνια μόνη. Δεν ξανά ερωτεύτηκα κανέναν. Νομίζω πως τώρα θα μπει ένας έρωτας στη ζωή μου».

«Το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει τεράστιο κόστος στη ζωή μας, δεν είναι όλα τόσο απλά. Όλοι μας με το δικό μας τρόπο έχουμε “σταυρωθεί”, κάπου το έχουμε πληρώσει, είχε πει η ηθοποιός το 2019. Για να μην μιλήσω για τις σχέσεις. Πόσοι άνθρωποι με πλησίασαν στη ζωή μου; Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι μας αγάπησαν πραγματικά. Αν δεν είχα τη ζωή που είχα, ή αν δεν ήμουν αυτό που ήμουν κάποτε. Δεν νομίζω ότι ήμουν γυναίκα – αράχνη. Αυτούς που με αγαπούσαν τους αγαπούσα και εγώ. Πολλά πράγματα βγαίνουν άδικα πολλές φορές. Μπορεί να έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή, αλλά ήμουν γεμάτη, δεν κλαίγομαι, έχω περάσει πολύ ωραία νιάτα.

Με ενοχλεί να φοβάστε να λέτε τη λέξη “μεγαλώνω”, δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα

Με ενοχλεί να φοβάστε να λέτε τη λέξη “μεγαλώνω”. Είναι ένα είδος ρατσισμού που αρχίζει και μου τη σπάει, με ενοχλεί. Δεν είναι το ίδιο όταν είσαι στα 30 ή 28. Εγώ είμαι 53. Φυσικά και δεν μου αρέσει η εικόνα μου πολλές φορές. Δεν είμαι αυτό που ήμουν, αλλά αυτό που έχω στην ψυχή μου είναι πολύ καλύτερο από την εποχή της ομορφιάς και της δόξας”.

«Ο καρκίνος είναι μία μάστιγα, πλέον δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί εγώ έχω ανάγκη υποστήριξης… Ο πόνος σε κάνει να θέλεις να μείνεις μόνος σου… Είπα στους φίλους μου ότι ”μη με παρεξηγείτε. Χρειάζομαι χρόνο με τον εαυτό μου”. Αποφάσισα να μην δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα για το χειμώνα. Θα είμαι με το παιδί μου γιατί η Φαίδρα πηγαίνει στην Τρίτη Λυκείου και ετοιμαζόμαστε για το Πανεπιστήμιο… Ευτυχώς που το κορίτσι μου δεν φεύγει φέτος από το σπίτι, γιατί δε θα άντεχα να μην την βλέπω. Δε θα άντεχα αν έφευγε η Φαίδρα τώρα για σπουδές, θα ένιωθα έρημη», είχε πει η Βάνα Μπάρμπα.

Ποιες πληροφορίες διαψεύδει η Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα διαψεύδει στις 22.4.2020 την πληροφορία που μεταδόθηκε  ότι πρόκειται να φτιάξει και να εκμεταλλευτεί τουριστικά την εγκαταλελειμμένη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο.

Η ίδια η καλλιτέχνις είχε πει: «Αυτό δεν ισχύει πια. Ήταν μια προσπάθεια που έκανα παλιά να το κρατήσω, προ κορωνοϊού, για να μπορέσω να έχω ένα έσοδο. Να το νοικιάζαμε. Στη Μύκονο νοικιάζουν όλοι τις βίλες τους. Ακόμη και οι φραγκάτοι. Τώρα δεν βγαίνει πια. Πού να το νοικιάσεις; Πως να το συντηρήσεις; Με τι; Δεν βγαίνει. Γι’ αυτό υποχρεώθηκα να το αφήσω. Δεν μπορώ ούτε να το φτιάξω, ούτε να το συντηρήσω. Ήταν κακό timing. Στη Μύκονο μπορεί να πάω για κάνα Σαββατοκύριακο στο σπίτι μιας φίλης ή ενός φίλου, αλλά για να μείνω όπως είπαν μήνες και να εκμεταλλευτώ τη βίλα του Μιχάλη που τον λατρεύω, όχι» δήλωσε η ίδια.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ