Βαρύ πένθος για τον Λάκη Γαβαλά: Δύσκολες ώρες για τον σχεδιαστή μετά την απώλεια της γυναίκας που αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια

Λάκης Γαβαλά: Το τελευταίο αντίο στην γυναίκα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του

Ένα ράκος είναι ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής βρίσκεται σε βαρύ πένθος αφού πέθανε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που τον καθόρισε όταν μεγάλωνε.

Ο λόγος για τη Βάσω Γεράκη μια γυναίκα που έμεναν στην ίδια γειτονιά και πέρασε πολλές και αξέχαστες στιγμές στο σπίτι της ως έφηβος. Ο ίδιος την αποχαιρέτησε με μια μακροσκελή του ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε φανερά δακρυσμένο.

Και μπορεί συχνά ο σχεδιαστής να φαίνεται αγέρωχος, ωστόσο αυτή την ισχυρή προσωπικότητα που άντεξε μέχρι και τη φυλακή την έχτισε μέσα από πολύ δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Πρόσφατα ήταν που σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί ότι είχε βιώσει bullying για τη σεξουαλικότητά του, ακόμα και όταν περπατούσε στο δρόμο.

Λάκης Γαβαλάς: Η ανάρτηση για την τραγική απώλεια της Βάσως Γεράκη

Έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο σχεδιαστής:

«Καλησπέρα φίλοι μου. Ήταν Σεπτέμβριος του 1968 όταν στην γειτονιά που μεγάλωνα στον Κορυδαλλό, υπήρχε η πολυπληθής οικογένεια Γερακη, οπού στο σπίτι της Βάσως Γεράκη, μαζευόμασταν τις Κυριακές και βάζαμε Σαββόπουλο και χόρευα επι ώρες.. Αυτό γινόταν για πολλά χρόνια..

Η Βάσω ετοίμαζε υπέροχα φαγητά και γινόταν απίστευτο το πάρτι. Ήταν υπέροχα και αλησμόνητα… Σήμερα το πρωί έμαθα ότι η αγαπημένη Βάσω έφυγε για το ταξίδι το τελευταίο.. Nα ξεραν οι ουρανοί τι περιμένουν.. Καλό ταξίδι στο φως Βάσω μου αγαπημένη των εφηβικών μου χρόνων, να βρεις τον άνθρωπο σου τον άγιο που φτιάξατε μια τόσο όμορφη οικογένεια… Συλλυπητήρια στην οικογένεια, καλό παράδεισο».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη