Βασιλική οικογένεια: Ο Λούις έκλεψε ξανά την παράσταση – Έβγαλε τη γλώσσα και έκλεισε το στόμα στην έξαλλη Κέιτ

Μικρός Λούις: Ο γιος της Κέιτ και του Γουίλιαμ είναι “σκέτος μπελάς”

Για μια ακόμη φορά σε επίσημη Βασιλική εκδήλωση, τα βλέμματα έπεσαν στον μικρό Λούις, ο οποίος μόνο “καθώς πρέπει” δεν είναι απέναντι στην μητέρα του η οποία έξαλλη τον επιπλήττει.

Εντυπωσιακότατοι οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια της Βασίλισσας Ελισσάβετ, ωστόσο ακόμα και κατά την τελευταία ημέρα των 4ημερων εκδηλώσεων την παράσταση έκλεψε ο μικρότερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο Λούις. Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ώρες, ο μικρός απέδειξε πόσο ίδια είναι τα παιδιά σε όλο τον κόσμο -ακόμα κι αν πρόκειται για πρίγκιπες- και πόσο “γραμμένους” έχουν τους “τύπους”.

To βίντεο με τον μικρό Λούις που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Είμαστε, βέβαιοι, ότι οι γονείς του και όλοι οι βασιλικοί παρατρεχάμενοι θα έκαναν ό,τι μπορούν για να του εξηγήσουν πώς πρέπει να φέρεται ένας μικρός πρίγκιπας στις δημόσιες εμφανίσεις του, όμως εκείνος… πέρα βρέχει! Τον είδαμε, λοιπόν, χθες να παρακολουθεί την τελετή λήξης των εκδηλώσεων προς τιμήν της προ-γιαγιάς του χωρίς να κάθεται στιγμή ήσυχος.

Μάλιστα, στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τον διεθνή Τύπο ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου της Μ. Βρετανίας φαίνεται να κάνει κοροϊδευτικές μορφασμούς στην δούκισσα του Κέιμπριτζ, να την χτυπά, ενώ κάποια στιγμή, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον συνετίσει, της κλείνει και το στόμα! Η Κέιτ φανερά εκνευρισμένη του λέει διαρκώς να κάτσει ήσυχος. Είναι, όμως, προφανές, ότι το παιδάκι είναι κουρασμένο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, γέρνει στον ώμο της, ενώ αργότερα της δίνει και ένα φιλί. Φυσικά, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Λούις έκλεψε τις εντυπώσεις.

Related posts

Αγγλία: Πρόταση να αγιοποιηθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ ως «Αγία του Ουίνδσορ»

Κάνει το γύρο του κόσμου: Εμφανίστηκε αράχνη πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Δάκρυσαν και οι πέτρες: Η στιγμή που η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεσπά σε λυγμούς στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Οι “royals” δεν κλαίνε: Η αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Λαίδη Λουίζ Γουίνσδορ που έσπασε το πρωτόκολλο

Το μυστικό αποκαλύπτεται: Πως διατηρείται η σορός της Βασίλισσας Ελισάβετ για να προστατευθεί από τη σήψn μετά από 9 μέρες

Η αξία τους ζαλίζει: Με αυτά τα δυο κοσμήματα θα ταφεί η Βασίλισα Ελισάβετ

Δάκρυα συγκίνησης για τον πρίγκιπα Χάρι – Η στιγμή που λυγίζει μπροστά από το φέρετρο της γιαγιά του Ελισάβετ

Με τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα: Η Κέιτ τίμησε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στην πομπή της βασίλισσας

Βρετανία: Άταφος επί ένα χρόνο ο Φίλιππος – Γιατί η σορός του πρίγκιπα Φιλίππου έμεινε εκτός τάφου μέχρι να πεθάνει η βασίλισσα