Βασίλης Μπισμπίκης: «Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό»

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για πρώτη φορά μιλάει για την εμπειρία του με τη νύχτα αλλά και για το πως γοήτευε τις γυναίκες.

«Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η επιτυχημένη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» απέκτησε το δικό της podcast και σε αυτό μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Θάνο Αλεξανδρή, τον συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου και μίλησε για τη σειρά, αλλά και τη νύχτα την δεκαετία του ’80.

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η φιλοσοφία του Βασίλη Μπισμπίκη για τη νύχτα

Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος έχει πολλά κοινά με τον ρόλο του «Στρατή», τον οποίο και υποδύεται στη σειρά. «Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον ήρωα αυτό», δήλωσε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως η νύχτα τον γοητεύει περισσότερο από την ημέρα και τόνισε πως είναι φιλοσοφία ζωής για εκείνον. «Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιόε. Είναι το υλικό μου», είπε ο ηθοποιός.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν. «Ξαφνικά, πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου, επειδή γίνεσαι δημοφιλής. Να μη δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου που δεν σου πάει. Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ», τόνισε.

Αναφορικά με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον ίδιο στο γήπεδο και σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι».

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα