Βασίλης Καρράς: Ο ηγέτης της καψούρας, οι απαγωγές του τραγουδιστή και η μεγάλη αγάπη προς την 27χρονη κούκλα κόρη του

by Τόνια Τζαφέρη

Βασίλης Καρράς: Μια πιο προσωπική μάτια στην ζωή του γνωστού τραγουδιστή

Η χώρα τον έχει αγαπήσει πολύ και μέσα από εκείνον ζει τις μεγαλύτερες καψούρες, αφού ο λαϊκός τραγουδιστής τα δίνει όλα σε αυτά που κάνει.

Ο μεγάλος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, γεννήθηκε στις 12 Νοεμβριού 1953, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Η οικογένεια του ήταν φτωχική αλλά αγαπημένη. Το πραγματικό του όνομα είναι Βασίλειος Κεσογλίδης και ποτέ δεν περίμενε πως θα γινόταν τραγουδιστής.

Βασίλης Καρράς: Ο ηγέτης της καψούρας, οι απαγωγές του τραγουδιστή και η μεγάλη αγάπη προς την 27χρονη κούκλα κόρη του

Όμως παραμένει ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής πολλών γενεών αλλά και των νέων. Έχει γράψει δύο βιβλία που αφορούν στη ζωή του αν και δεν σπούδασε ενώ θεωρεί το πεζοδρόμιο το καλύτερο πανεπιστήμιο. Του αρέσει το καλό φαγητό και η διασκέδαση με φίλους και συγγενείς ενώ οι φίλοι του τον αγαπούν ιδιαίτερα. Θεωρεί τον εαυτό του “εραστή”, πιστεύει πολύ στον Θεό, είναι αγρότης, αγαπά την οικογένεια και ψηφίζει… ΠΑΟΚ!

42 χρόνια καριέρας για τον Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς σε αυτή τη μεγάλη 42χρονη πορεία του, εκτός από τα μοναδικά λαϊκά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, έχει γράψει στίχους και μουσική σε πάρα πολλά τραγούδια, επιτυχίες άλλων γνωστών τραγουδιστών. Στο διαδίκτυο μόνο, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, έχουν καταγραφεί -αν και δεκάδες ακόμη, δεν έχουν ταξινομηθεί- 415 τραγούδια με ερμηνευτή τον Βασίλη Καρρά, 141 με δικούς του στίχους που τα ερμηνεύουν και άλλοι καλλιτέχνες, και πάνω από 60 δικές του συνθέσεις.

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του Βασίλη Καρρά είναι γεγονός. Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο του δίσκο, ο Βασίλης Καρράς έρχεται με 12 σύγχρονα λαϊκά τραγούδια που του εμπιστεύτηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι του.

Η αυθεντική λαΐκή φωνή και ερμηνεία του Βασίλη Καρρά σε τραγούδια νέων φίλων αλλά και σταθερών συνεργατών του τα τελευταία χρόνια, που για μια ακόμα φορά συνθέτουν έναν δίσκο γεμάτο εξαιρετικά τραγούδια, που θα κάνουν επιτυχία με λαϊκότροπες μπαλάντες, καθαρόαιμα ζεϊμπέκικα, ύμνοι που ξεσηκώνουν τους ακροατές τους σε ένα άλμπουμ που ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Βασίλη Καρρά

Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του “Εγώ αγάπη μου, εγώ”. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Του έχει αποδοθεί το παρατσούκλι “Ο Άρχοντας της καψούρας”. Έχει σταθερή πορεία στη δισκογραφία με πάνω από 40 δίσκους.

Βασίλης Καρράς: Ο ηγέτης της καψούρας, οι απαγωγές του τραγουδιστή και η μεγάλη αγάπη προς την 27χρονη κούκλα κόρη του

Τι έχει δηλώσει ο Βασίλης Καρράς για την δουλειά του ως μηχανικός αυτοκινήτων

“Από τα παιδικά μου χρόνια μπορεί να ήταν το τραγούδι μέσα στο αίμα μου, αλλά ήθελα να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων. Να κάνω κάτι γύρω από τη μουτζούρα δηλαδή γενικά, το οποίο και το πέτυχα. Αλλά το μικρόβιο του καλλιτέχνη είναι τόσο μεγάλο, που νικάει τα πάντα γύρω. Αυτό το μικρόβιο, όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνει μαζί σου και γίνεται μη χειρότερα Θεέ μου. Σε πάει εκεί που δεν θες να πας ή εκεί που δεν φανταζόσουν να πας. Είναι ένα μικρόβιο που το κουβαλάει και το παίρνει μαζί του ο καλλιτέχνης. Δεν πεθαίνει ποτέ”.

Οι 2 απαγωγές που έζησε ο Βασίλης Καρράς

Έχει ζήσει δύο απαγωγές και ότι ήδη ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο του, το οποίο όπως είπε θα είναι διαφορετικό και «δύσκολο».
Κάνοντας τη δική του αναδρομή, περιέγραψε όλα όσα έχει ζήσει, δύσκολα και εύκολα, ευχάριστα και δυσάρεστα, τι κρατάει από αυτά, πώς αντιμετωπίζει τη ζωή, αλλά και γιατί δεν τον «χάλασε» η αποθέωση που γνωρίζει από το κοινό του.
Εξέφρασε την «αδυναμία» του στον τόπο καταγωγής του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, σημειώνοντας ότι εκεί οι ανθρώπινες σχέσεις είναι «πιο καθαρές»

Η 27χρονη πανέμορφη κόρη του και η αδυναμία που της έχει

Βασίλης Καρράς: Ο ηγέτης της καψούρας, οι απαγωγές του τραγουδιστή και η μεγάλη αγάπη προς την 27χρονη κούκλα κόρη του

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μια 27χρονη κόρη την Ειρήνη Κεσογλίδου  η οποία δεν χορταίνει να βλέπει τον πατέρα της επί σκηνής να ερμηνεύει τις επιτυχίες του και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες φανς του και πολύ συχνά πηγαίνει στα μαγαζιά  στα οποία εμφανίζεται για να τον απολαύσει επί σκηνής. Η 27χρονη  ακολουθεί διαφορετική επαγγελματική πορεία από αυτή του πατέρα της, έχοντας αναλάβει τη λειτουργία του«Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρεί ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έζησε στιγμές ευτυχίας αφού πάντρεψε την 32 ετών κόρη του, Ειρήνη

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου του 2019 η κόρη του τραγουδιστή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Λάμπρο Αντράλα στη Θεσσαλονίκη, όπου γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν