Βασίλης Κούκουρας: Η δουλειά στα φορτηγά, η ομοιότητα με το Μάνθο και ο έρωτας της ζωής του

Βασίλης Κούκουρας: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του

Το 1961 γεννήθηκε ο Βασίλης Κούκουρας, στην Αθήνα, με καταγωγή από τον πατέρα του από τα Βέρβενα Αρκαδίας και από τη μητέρα του από την Κέρκυρα.

Οι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, δημιούργημα του Χάρη Ρώμα στην θρυλική σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, δημιούργημα του Σπύρου Μεταλληνού στη σειρά «Εμείς κι εμείς».

Βασίλης Κούκουρας: «Η ζωή μου είχε πολλές ομοιότητες με τον Μάνθο Φουστάνο»

«Όταν ήμουν ελεύθερος, η ζωή μου είχε πολλές ομοιότητες με τον Μάνθο Φουστάνο», είχε εκμυστηρευτεί ο αγαπημένος ηθοποιός, Βασίλης Κούκουρας για τον εμβληματικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Μπορώ να πω ότι ήμουν χειρότερος απ’ αυτόν», είχε δηλώσει ο δημοφιλής ηθοποιός. «Έχω πει πολλά ψέματα στο σίριαλ, έχω πει και στη ζωή μου. Αλλά τα έχω καταργήσει!», είχε αναφέρει  ο Βασίλης Κούκουρας.

Οι σχέσεις ζωής του Βασίλη Κούκουρα

Σχέση με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα έχει ο Βασίλης Κούκουρας, που εξήρε τις μαγειρικές της ικανότητες. «Μαγειρεύει όπως δεν μαγειρεύει ίσως κανείς στην Ελλάδα. Μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει εστιατόριο» είχε πει.

«Η Βάνα είναι από αλλού, σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος» ανέφερε στη συνέχεια. «Κράτησε η σχέση μας γιατί το θέλαμε και οι δύο», είχε πει ακόμα ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός έχει ένα παιδί με την Κατερίνα Σασλή, η οποία είχε υποδυθεί την Ρουμάνα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.
Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο «Εμείς και Εμείς» του Mega, που η Κατερίνα Σασλή υποδυόταν την «Κατερίνα» το κορίτσι του «Χάμπου».

«Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία», έχει πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κούκουρας.

Βασίλης Κούκουρας: «Η Ελένη Ράντου δεν με ήθελε στη σειρά»

«Με κρατάει σε μία επικαιρότητα» είπε για τη σειρά που ακόμα παίζεται. «Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία» αναφέρθηκε, τονίζοντας ότι παιδιά 18 ετών τον πλησιάζουν και του λένε ότι τους αρέσει το σήριαλ.

Ο ηθοποιός μίλησε για την Ελένη Ράντου και για το γεγονός ότι δεν τον ήθελε για συνάδελφό του.

Το έμαθα πρόσφατα. Δηλαδή πριν λίγους μήνες. Αυτό το πρωτοείπε ο Χάρης ο Ρώμας, ότι το είχε πει η Ελένη. Η κοπέλα δεν είναι ότι δεν με ήθελε σαν ηθοποιό. Ήταν κόντρα στο ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος είχε αναφέρει το 2019.

Δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια! Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω “καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα;

Θα το έκανα, αν μου ζητούσε ο Χάρης να κάνουμε 10 επεισόδια ακόμα» είπε για το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο σίκουελ της σειράς».

Εξομολόγηση Βασίλη Κούκουρα: «Έχω δουλέψει ως οδηγός φορτηγού»

Ο Βασίλης Κούκουρας έχει κάνει και τον φορτηγατζή σε περιόδους που δεν είχε δουλειά και μάλιστα έχει πει ότι το επαγγελματικό δίπλωμα το είχε από την εποχή που ήταν στον στρατό.

Εμείς, ας του ευχηθούμε να είναι πάντα δημιουργικός και ευτυχισμένος.

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης