Βασίλης Πορφυράκης: «Ο Πασχάλης Τερζής φώναζε 60 σερβιτόρους και λουλουδούδες στο καμαρίνι του και έδινε 100€ στον καθένα»

Βασίλης Πορφυράκης: Η ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή

Ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε μία συνέντευξή του στην εκπομπή του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο τραγουδιστής και σύντροφος της Ματίνας Νικολάου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία του στο J2US, για τη σχέση του με την ηθοποιό και για τη συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή.

Βασίλης Πορφυράκης: Η άγνωστη ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή

Για τον Πασχάλη Τερζή υπογράμμισε «όταν πρωτομπήκα στα μπουζούκια ήταν το 2001 με τον Πασχάλη Τερζή. Ήταν μοναδικός άνθρωπος. Ήμασταν 20 σερβιτόροι, 20 βοηθοί και 20 λουλουδούδες και, όταν τελείωσε το πρόγραμμα εκείνη τη χρονιά, είπε “φωνάξτε όλους τους βοηθούς στο καμαρίνι”. Είχε έναν πάκο πενηντάρικα ο Τερζής μπροστά του, έπιανε δύο πενηντάρικα, μας τα έδινε και έλεγε “αυτά για να πιείτε μια μπύρα, σας ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω ότι εσείς είστε αυτοί που κουράζονται για να ευχαριστηθεί ο κόσμος”».

Και συνεχίζει ο Βασίλης Πορφυράκης «ξεκίνησα ως σερβιτόρος στη νύχτα. Ήμουν πιτσιρίκος, όταν ξεκινούσε ο Νίκος Βέρτης, όταν έβγαινε και έλεγε 3 τραγούδια στο Ρόδον».

Σχετικά με τη μητέρα του, επεσήμανε «η μητέρα μου ήταν φλαουτίστα. Αυτή μου έχει δώσει και το ταλέντο που το δουλεύω για να κάνω την καριέρα που επιθυμώ. Είναι ο άγγελός μου. Προσφάτως έχασα και τη γιαγιά μου, οπότε έχω δύο αγγελούδια εκεί πάνω».

Όσον αφορά τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, ο Βασίλης Πορφυράκης σημείωσε «η δουλειά μας είναι μαραθώνιος. Μας βοήθησε το J2US, γιατί εγώ έδειξα πέντε πράγματα παραπάνω, αλλά και η Ματίνα έβγαλε λίγο από πάνω της τον ρόλο της Βάνιας».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη