Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Μεγάλωσα με 9 αδέλφια, κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι»

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Μεγάλωσα με 9 αδέλφια»

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Μεγάλωσα με 9 αδέλφια»

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης της «Φάρμας» Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μίλησε εφ΄ όλης της ύλης. Ο νεαρός πρώην παίκτης του reality, αναφέρθηκε στη νίκη του Κώστα Γκρέκα και στην οικογένεια του.

Για την νίκη του Κώστα Γκρέκα, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Το άξιζε ο Γκρέκας, είναι πολύ καλός παίκτης».

Μιλώντας για την οικογένεια του, ο Βασίλης είπε χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα με 9 αδέλφια. Είμαι ο 3ος κατά σειρά. Εγώ δεν το καταλάβαινα. Κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι, οπότε λέω παντού έτσι θα γίνεται. Μου λένε πόσα αδέλφια έχεις; «Εννιά. Εσύ; «Δύο, τρία». Λέω κάτι γίνεται λάθος στο σπίτι»

«Ο πιο μικρός θα κλείσει τώρα τα 18 και ο πιο μεγάλος είναι 33. Είμαστε πολύ κοντά. Είναι 10 γενεές. Η μαμά είναι ήρωας. Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα. Είχαμε βοήθεια από την οικογένεια της μαμάς πιο πολύ, που μας στήριζε και πιάσαμε από μικρά δουλειά. Τσακωνόμασταν. Ήταν παιδική χαρά το σπίτι. Ήμασταν στις εργατικές κατοικίες. Είχαμε δύο δωμάτια τα παιδιά με κουκέτες. Είχαμε δύο τουαλέτες, τις ανδρικές και τις γυναικείες».

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Μεγάλωσα με 9 αδέλφια»

Η συνέντευξη του Βασίλη Θεοδωρόπουλου στον ΑΝΤ1

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα