Βάζει κατώ και τις 20άρες: Η Άννα Βίσση ποζάρει με λεοπάρ μπικίνι και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό

Άννα Βίσση: Οι πόζες με το λεοπάρ μπικίνι που μας έβαλε τα γυαλιά

Μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η Άννα Βίσση καταφέρνει να μας αφήνει με το στόμα ανοικτό με κάθε της εμφάνιση. Η ίδια ξέρει πως να διατηρείται σε άψογη φόρμα.

H Άννα Βίσση εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει τη καλοκαιρινή της περιοδεία πραγματοποιώντας live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα οι διακοπές να μείνουν πίσω.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε δηλώσει πως δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη διακοπές, μιας και με τα τόσα ταξίδια που κάνει για επαγγελματικούς λόγους, νιώθει σαν να γυρίζει τον κόσμο με την δουλειά.

Για αυτό τον λόγο, προσπαθεί να εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία για να απολαύσει το καλοκαίρι της ακόμα και σε συνδυασμό με τις συναυλίες της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε αυτές τις ημέρες στη Ρόδο και φυσικά, φρόντισε να βρει και λίγο χρόνο για να κάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του νησιού.

Άννα Βίσση: Η ανάρτηση με το λεοπάρ μπικίνι

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τη βόλτα με σκάφος με φίλους, όπου φορούσε το λεοπάρ μπικίνι της και καπέλο και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ