Βάζει κάτω και τις 20αρες στα 61 της: Η Μπρουκ από το Τόλμη και Γοητεία με μίνι φόρεμα είναι το όνειρο κάθε άντρα

Τόλμη και Γοητεία: Ο χρόνος δεν αγγίζει την αγαπημένη ηθοποιό

Δεν θα πίστευε κανείς πως έχει πατήσει τα 60 αφού μοιάζει σαν να έχει παγώσει ο χρόνος για την Μπρουκ του «Τόλμη και Γοητεία». Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πιο λαμπερή από ποτέ στα 61 της.

Η ηθοποιός Κάθριν Κέλι Λανγκ, είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

H Κάθριν Κέλι Λανγκ μαζί με τον Τζον Μακ Κουκ (Έρικ Φόρεστερ) συνεχίζουν να παίζουν στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και Γοητεία» από το 1987 που άρχισε να προβάλλεται. Μάλιστα, η σειρά κατάφερε να έχει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες αφού καθημερινά την παρακολουθούν πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ, η γνωστή σε όλους Μπρουκ Λόγκαν, μπορεί να έχει πατήσει τα 60, όμως, είναι στα καλύτερά της και πιο γοητευτική από ποτέ.

Η ίδια πόσταρε δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την είδαμε να φοράει ένα μίνι φλοράλ φόρεμα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Το κορμί της είναι καλλίγραμμο και η σιλουέτα της απίθανη!

Τόλμη και Γοητεία: Οι φωτογραφίες της Κάθριν Κέλι Λανγκ με μίνι φόρεμα

Να θυμίσουμε πως είχε μιλήσει και στην εκπομπή DOT της ελληνικής τηλεόρασης.

Related posts

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση