Βάζει κάτω όλες τις ινφλουένσερς: Η Μαρία Κορινθίου δείχνει τις ραγάδες στο στήθος της και στέλνει το δικό της μήνυμα

by Newsroom i-diakopes.gr
Βάζει κάτω όλες τις ινφλουένσερς: Η Μαρία Κορινθίου δείχνει τις ραγάδες στο στήθος της και στέλνει το δικό της μήνυμα

Μαρία Κορινθίου: Μια γυναίκα αληθινή και με τα όλα της

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, απολαμβάνει τις διακοπές της πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα της. Η ίδια εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ και άκρως γοητευτική.

Η Μαρία Κορινθίου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς βρίσκεται στη Σύμη.

Βάζει κάτω όλες τις ινφλουένσερς: Η Μαρία Κορινθίου δείχνει τις ραγάδες στο στήθος της και στέλνει το δικό της μήνυμα

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής επέλεξε να ανεβάσει την θερμοκρασία με μια άκρως hot ανάρτηση καθώς παίζει με τον φακό ενώ το πληθωρικό της μπούστο “έκλεψε” τις εντυπώσεις.

Αναμφίβολα η γνωστή ηθοποιός είναι άκρως ανανεωμένη μιας και έχει χάσει αρκετά κιλά. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα δείχνοντας τις ραγάδες που “αγκαλιάζουν” το στήθος της.

Μαρία Κορινθίου: Η ακομπλεξάριστη ανάρτηση της

Οι πιο «τοξικοί» πρώην του ζωδιακού: Ποια ζώδια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN

Σε σoκ Καραμήτρου – Στραβελάκης: Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε on air στο OPEN και έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς – Bívτεο

“Τσακίζει” καρδιές ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν εφιάλτης! Δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί…»

Χαμός με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Δαφνί: Έδωσε εντολή για πειθαρχική διαδικασία σε βάρος εργαζόμενων – Τι συνέβη [βίντεο]

Προτεινόμενα