Βάζει τα γυαλιά στις influencers: H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» ποζάρει με μπικίνι και είναι χυμώδης όσο ποτέ

«Καφέ της Χαράς»: Η Ελένη Λιάσκα ποζάρει με μαγιό και μας κόβει την ανάσα

Το Καφέ της Χαράς άφησε εποχή ως σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Κανείς δεν έχει ξεχάσει τον έρωτα του Μπίλι και της Γωγώς που πέρασε από χίλια κύμματα εξαιτίας των γονιών τους.

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε. «Το Καφέ της Χαράς» έκανε το comeback πριν από δύο χρόνια, όμως εκείνη δεν είχε συμμετοχή στο sequel. Το όνομα «Γωγώ» ακούστηκε σε κάποια επεισόδια, αλλά η ίδια προς απογοήτευση του κοινού δεν έδωσε το «παρών».

Η Ελένη Λιάσκα είναι πια 38 χρονών και εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφήσει την Ελλάδα και ζει στη Ρωσία και την Αμερική με τον σύζυγό της, όπου ασχολείται με την υποκριτική και διδάσκει κιόλας, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο προφίλ της στο Instagram.

Εκεί, η Ελένη Λιάσκα αριθμεί λιγότερους από 3 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram, κάτι που σε κάνει να σκεφτείς τι χαμός θα γινόταν αν κυκλοφορούσε σήμερα πρώτη φορά «Το Καφέ της Χαράς» και έκανε αυτά τα τρελά νούμερα τηλεθέασης, τι boost θα έδινε στους ηθοποιούς.

Σε κάθε περίπτωση, η όμορφη ηθοποιός καταφέρνει να συγκεντρώνει τα likes και τα επαινετικά σχόλια, ιδίως για το ότι δεν βάζει φίλτρα και δείχνει το πρόσωπό και το σώμα της όπως είναι, δηλαδή άκρως θηλυκό και διόλου επιτηδευμένο.

«Καφέ της Χαράς»: Πως είναι σήμερα η Γωγώ

Σήμερα, πιο χυμώδης από κάθε άλλη φορά, η όμορφη Ελένη κάνει τη διαφορά με την αλήθεια της και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης:

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη