Βάζουν τέλος στις φήμες: Με μια φωτογραφία Βαλαβάνη και Βασάλος επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι περίμεναν

Βαλαβάνη – Βασάλος: Το ζευγάρι βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορούν έντονες φήμες πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη έχουν χωρίσει. Ωστόσο το ζευγάρι έδωσε την δική του απάντηση.

Ένα καλοκαίρι με χωριστές διακοπές και η απουσία κάθε κοινής φωτογραφίας τους στα social media, είχε πυροδοτήσει τα σενάρια περί χωρισμού της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Το ζευγάρι ουδέποτε σχολίασε, ούτε έδωσε κάποιο στοιχείο που αποσαφήνιζε το τι ακριβώς συνέβαινε μεταξύ τους. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να ακολουθήσουν το γνωστό ρητό «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις» και είναι αυτό που όλοι επιθυμούσαν.

Από το καλοκαίρι του 2017 όταν και οι δύο βγήκαν από το Survivor χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε ότι ήταν ζευγάρι, όλα τα φώτα της δημοσιότητας, έπεσαν ξαφνικά πάνω τους. Δύσκολα διαχειρίσιμο εκείνη την εποχή κυρίως για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν άπειρος σε τέτοια μορφής δημοσιότητα. Όμως και οι δύο με την πάροδο του χρόνου και μετά την συγκατοίκησή τους, βρήκαν τα πατήματά τους και απόλαυσαν τον έρωτά τους χωρίς αναστολές και χωρίς καν να τους ενοχλούν οι συνήθεις ερωτήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις για τα σχέδια γάμου και παιδιού.

Βαλαβάνη – Βασάλος: Η αμήχανη φωτογραφία

Το φετινό όμως καλοκαίρι οι χωριστές τους διακοπές, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το Asia Express, η απουσία εδώ και σχεδόν ένα χρόνο κάθε κοινής φωτογραφίας, (ενώ κάθε μέρα τους είχαμε συνηθίσει σε κοινό story) φούντωσαν τις φήμες για οριστικό χωρισμό.

Η οποία έγινε βεβαιότητα, λόγω και της δικής τους στάσης να αποφεύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες για οποιοδήποτε λόγο. Όλα αυτά μέχρι χθες.

Η Ευριδίκη και ο Κωνσταντίνος εμφανίστηκαν σε γνωστό club της Αθήνας μαζί και αυτή τη φορά όχι μόνο δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί, αλλά χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό όπως παλιά. Χωρίς αγκαλιές και τρυφερές περιπτύξεις, αλλά σίγουρα μαζί ως ζευγάρι. Και όπως συμβαίνει σε όλους μας, προφανώς και ήθελαν το χρόνο τους για να μπορέσουν να είναι ξανά όως και παλιά. Μη ξεχνάμε βέβαια ότι όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και της συνεχούς προβολής μέσω social media, κάπου ίσως κούρασε και τους ίδιους. Και απλά ήθελαν ένα μικρό διάλειμμα. Αλλά εμείς τους θέλουμε μαζί. Να ταξιδεύουν, να φωτογραφίζονται, να μιλούν μαζί και γιατί όχι να είναι και σε μία εκπομπή μαζί.

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης