Βγαλμένο από παραμύθι: Ένα σωστό “παλάτι” είναι το σπίτι του Άγγελου Λάτσιου που μένει με τον πατέρα του, Γιάννη

Άγγελος Λάτσιος: Το σπίτι που μένει με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο μας άφησε άφωνους

Μετά το διαζύγιο των γονιών του, ο Άγγελος Λάτσιος διάλεξε να μείνει με τον πατέρα του σ’ ένα σπίτι που εντυπωσιάζει. Διώροφο με τζάκι και δική του πισίνα είναι ένα σπίτι – σωστό παλάτι.

Είναι γνωστό πως ο Άγγελος Λάτσιος μετά το διαζύγιο των γονιών του και μόλις μεγάλωσε λίγο αποφάσισε να μείνει με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο στο σπίτι του στην Εκάλη. Οι δυο τους μένουν σε μια απίστευτη βίλα που έχει μέσα αλλά και έξω, όλα τα κομφόρ.

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία από το οίκημα που μένουν και μπορούσε να διακρίνουμε πόσο εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο είναι. Μάλιστα, και ο Γιάννης Λάτσιος σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις που έχουν κάνει στο προφίλ του στο Instagram μας έχει δείξει φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Πρόκειται λοιπόν για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου. Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο.

Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίες από το σπίτι του πατέρα του, Γιάννη

Related posts

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζóκερ: 4 ζώδια που θα «λоυστоύν» με χρńμα και έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης