Βγαλμένο από παραμύθι: Φωτογραφίες από το σπίτι της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου στην Άνδρο – Έχει μέχρι και αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας

Ελένη Μενεγάκη: Εικόνες από το υπέροχο σπίτι της στην Άνδρο

Στο ησυχαστήριο της στην Άνδρο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια ολοκληρώνοντας όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για το νησί μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, εκτός του Άγγελου Λάτσιου που κάνει διακοπές με την σύντροφό του και φίλους.

Κάθε καλοκαίρι αλλά και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα η οικογένεια ταξιδεύει στο νησί, αφού ο σύζυγό της διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα.

Η Ελένη λατρεύει να πηγαίνει στα Άχλα! Άλλωστε συχνά πυκνά δηλώνει πως είναι ο επίγειος παράδεισος της. Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν