Βγήκε νικήτρια το κοριτσάκι που γεννήθηκε με σύνδρομο Down και υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς

by Τόνια Τζαφέρη

Νεογέννητο: Η απίστευτη δύναμη της μικρής νικήτριας που βγήκε νικήτρια

Νεογέννητο: Από σαράντα κύματα πέρασε η υγεία της μικρής που θα δούμε παρακάτω. Ωστόσο κατάφερε να βγει νικήτρια, υποβλήθηκε σε 8ωρη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, λίγο μετά τη γέννησή της και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Συγκεκριμένα, η μικρή Tilly, με σύνδρομο Down, διαγνώσθηκε με δύο τρύπες στην καρδιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και οι γιατροί ενημέρωσαν στη μέλλουσα μαμά ότι η κόρη της θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, περίπου δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της.

Η δύσκολη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς έγινε στο Νοσοκομείο Παίδων “Alder Hey” και όλα πήγαν πολύ καλά. Σύμφωνα με τη Liverpool Echo. Η Tilly, που τώρα είναι 4,5 μηνών, πέρασε 25 ώρες στην εντατική έως και 5 ημέρες μετά την επέμβαση.

Νεογέννητο: Κατάφερε να ζήσει έπειτα από 25 ώρες στην εντατική

Όπως υπογράμμισε η μητέρα της «η ομάδα του Alder Hey και του χειρουργού Dr Ram ήταν φανταστική, δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά. Έσωσαν τη ζωή του μωρού μας! Ήταν δίπλα μας νύχτα μέρα. Είναι ένα μωράκι όπως όλα τα άλλα τώρα. Κάνει ό, τι πρέπει να κάνει ένα μωρό στην ηλικία της, μας χαμογελάει, κλωτσάει τα πόδια της και γκρινιάζει. Είναι μια μικρή μαχήτρια!».

Ένας εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Παίδων επεσήμανε «η Tilly είναι μεγάλη πολεμίστρια και την έχουμε στην καρδιά μας».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα