Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αψεγάδιαστη και στα 56 της χωρίς πλαστικές επεμβάσεις και με φυσική ομορφιά

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό της

Η γνωστή παρουσιάστρια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην περιποίηση του προσώπου και το σώματος της, αφού καθημερινά γυμνάζεται και φροντίζει το δέρμα της. Η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση της «ΕΡΤ» και την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η ίδια μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της. Μάλιστα, η Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της. Αυτό, διότι απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Η ίδια δεν έδειξε να ενοχλείται από κανένα ερώτημα που της έγινε και απάντησε με σχετική άνεση. Ακολουθούν αποσπασματικές δηλώσεις από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση»:

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χαζτηβασιλείου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποια είναι η απάντηση που δίνει μια γυναίκα στο χρόνο και αν έχει να κάνει με τη διατροφή μόνο ή παίζουν ρόλο και οι πλαστικές επεμβάσεις.

“Δεν έχει κάνει ούτε ένα μπότοξ η μητέρα μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Τα γονίδια παίζουν ρόλο πρωτίστως», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και έδειξε στους παρουσιαστές φωτογραφία της μητέρας της, λέγοντας: «Δεν έχει κάνει ούτε ένα μπότοξ η μητέρα μου, το καταλάβατε τώρα ότι στην οικογένεια μας δεν χρειάζεται να κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις;».

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς