Βίκυ Χατζηβασιλείου-Γιάννης Ακκάς: Τα 28 χρόνια κοινής ζωής, η προστασία από την δημοσιότητα και η πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχει επιλέξει να κρατήσει την οικογένεια και τον σύντροφο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Μπορεί και η ίδια να γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα αλλά πάντα φρόντισε ο σύζυγος της και η οικογένεια της να μην εκτεθούν στα φώτα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατήσει ιδιωτική την προσωπική της ζωή και σπάνια την βλέπουμε μαζί με την οικογένεια ή τον σύζυγο της, αυτήν την φορά όμως μας έδειξε τον σύντροφο της ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η Βίκυ μετά το «διαζύγιο» με τον Alpha έχει εστιάσει την προσοχή της σε άλλα πρότζεκτ. Η ίδια έγραψε ένα καινούριο βιβλίο το οποίο έχει να κάνει με την βελτίωση της ζωής μας. Η ίδια έχει ανοίξει μάλιστα και κανάλι στο YouTube στο οποίο θα δίνει συμβουλες για την καλυτέρευση της ζωής μας.

Η σπάνια κοινή και δημόσια εμφάνιση της Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον σύζυγό της Γιάννη Ακκά

Ο Γιάννης Ακκάς βρέθηκε στο πλευρό της γυναίκας του, στην παρουσίαση του βιβλίου της «Κάν’ το να συμβεί τώρα!». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Νομισματικό Μουσείο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνώρισε τον άντρα της και τον ερωτεύτηκε, όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Εκείνος ηταν φοιτητης στην Αμερική και η ίδια ηταν στην Γ γυμνάσιου. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για σχεδόν 3 δεκαετίες πλέον και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Συνήθως η Βίκυ κρατάει χαμηλό προφίλ ως αναφορά την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτα σε μια συνέντευξη της ειπε πως όταν γνώρισε τον αγαπημένο της ειπε πως η ζωή της αλλαξε. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: ‘Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου’. Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».

Related posts

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε την αποκάλυψη που δεν θα ήθελε ποτέ να κάνει

Δυσάρεστα τα νέα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε

Οριστικό το τέλος από την ελληνική τηλεόραση: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθαρίζει την απομάκρυνσή της

Αρνείται τις πλαστικές: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποδεικνύει στα 56 της ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Σαν δύο σταγόνες νερό: Αυτή είναι η Τουρκάλα σωσίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Βάζει κάτω και τις 20αρες: Σούσουρο με τις φωτογραφίες της Βίκυς Χατζηβασιλείου, χωρίς ρετούς, με μικροσκοπικό μπικίνι στα 58 της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αψεγάδιαστη και στα 56 της χωρίς πλαστικές επεμβάσεις και με φυσική ομορφιά

Αuτο είναι το ξενοδοχείο των Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη: Πλούσιο πρωινό, πισίνα, θέα, μποστάνι

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η γνωριμία με τον Γιάννη Ακκά στο γυμνάσιο, τα 28 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και η σπάνια εικόνα του ζευγαριού