Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η γνωριμία με τον Γιάννη Ακκά στο γυμνάσιο, τα 28 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και η σπάνια εικόνα του ζευγαριού

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού στην παρουσίαση του βιβλίου

Ένα νέο βιβλίο έχει γραψει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το οποίο έχει να κάνει με την βελτίωση και την εξέλιξη της ζωής μας. Η ίδια έχει ανοίξει μάλιστα και κανάλι στο YouTube στο οποίο θα δίνει συμβουλές για την καλυτέρευση της ζωής μας.

Ο Γιάννης Ακκάς βρέθηκε στο πλευρό της γυναίκας του, στην παρουσίαση του βιβλίου της «Κάν’ το να συμβεί τώρα!». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Νομισματικό Μουσείο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνώρισε τον άντρα της και τον ερωτεύτηκε, όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Εκείνος ηταν φοιτητης στην Αμερική και η ίδια ηταν στην Γ γυμνάσιου. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για σχεδόν 3 δεκαετίες πλέον και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Συνήθως η Βίκυ κρατάει χαμηλό προφίλ ως αναφορά την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτα σε μια συνέντευξη της ειπε πως όταν γνώρισε τον αγαπημένο της ειπε πως η ζωή της αλλαξε. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: ‘Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου’. Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».

Η εικόνα της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον σύζυγό της στην παρουσίαση του βιβλίου της

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας