Βίκυ Καγιά: «Με φλέρταρε ο Τζουντ Λο, ενώ έβγαινε με την Σιένα Μίλερ»

Βίκυ Καγιά: Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του μοντέλου

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή The 2nght show και μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό και την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ.

Η κριτής και παρουσιάστρια του GNTM αφηγήθηκε τα όσα βίωσε από την ηλικία των 14, ενώ αναφέρθηκε και στην γνώμη που θεωρεί ότι έχει ο κόσμος για εκείνη.

«Έχω αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να μην δηλητηριάζω το μυαλό μου είναι να μην συνδέω τον εαυτό μου με κανέναν άλλο και δεύτερον τα περνάω όλα πιο επιδερμικά. Γιατί η πολλή ανάλυση φέρνει παράλυση. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, είχα την τύχη να έχω μάνατζερ τη Μαίρη Δρακοπούλου, με δυσκόλεψε πολύ, με “μαστίγωνε” για τα λάθη μου λάθη, αλλά την ευχαριστώ για όσα έμαθε», ανέφερε.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάμεικτα συναισθήματα για εμένα. Με χτυπάνε στο γεγονός ότι είμαι αυστηρή», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την καριέρα της, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα, αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Όλγα Κουριλένκο, την Αντριάνα Λίμα και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που τότε δεν ήταν γνωστές».

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου”», τόνισε.

Βίκυ Καγιά: «Με έχει φλερτάρει ο Τζουν Λο– Καλός είναι»

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του Γρηγόρη, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν την έχει φλερτάρει ο Jude Law.

Όπως είπε, «καλός είναι, αλλά δεν μου αρέσουν οι τόσο ξανθοί. Ήμουν σε μια φωτογράφιση στη Νίκαια όταν βρεθήκαμε, τότε έβγαινε με την Sienna Miller.»

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα