Βίκυ Λέανδρος: «Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου»

by Εύα Ζαχαριάδη

Βίκυ Λέανδρος: Η απόσυρση από την καριέρα για τα παιδιά της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Λέανδρος, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω». Μίλησε για το πως ξεκίνησε το τραγούδι αλλά και για την απόσυρση από το τραγούδι, για 9 χρόνια, ώστε να μεγαλώσει τα μωρά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Λέανδρος δήλωσε τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ήταν δύσκολο. Αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά. Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για εμένα. Και έτσι την άφησα την καριέρα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω μετά καριέρα. Είπα, θα το δω σε δέκα χρόνια. Αν τα φέρει έτσι ο καιρός και θέλω να αρχίσω ξανά, θα το κάνω. Και έτσι ήρθε» και πρόσθεσε:

Βίκυ Λέανδρος: «Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου»

«Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου. Όλοι πήραν τον δικό τους δρόμο. Μόνο η μικρή μου κόρη, η Σάντρα, είναι καλλιτέχνης. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η Σάντρα οργανώνει και το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο και έχει γίνει μεγάλο. Έχουμε στενή σχέση όλοι μας. Βλεπόμαστε συχνά. Για εμένα αυτό ήταν το σημαντικό. Να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Να υπάρχουμε σαν οικογένεια».

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Βίκυς Λέανδρος στον Νίκο Χατζηνικολάου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν