Βίκυ Μιχαλονάκου: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια του θρυλικού «Ερωτοδικείου», 23 χρόνια μετά

Βίκυ Μιχαλονάκου: Πως είναι σήμερα η παρουσιάστρια του θρυλικού «Ερωτοδικείου»

Η δημοσιογράφος, Βίκυ Μιχαλονάκου, έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σημείωσε σημαντική καριέρα στη δημοσιογραφία κι αργότερα άφησε εποχή με την καλτ εκπομπή «Ερωτοδικείο».

Γεννήθηκε στον Πειραιά, φοίτησε στη Ράλλειο Πρότυπο Σχολή, και μεταξύ άλλων σπούδασε, Κοινωνικές- Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημοσιολογία, Επικοινωνία.

Από το 1977 και έπειτα έχει αρθρογραφήσει στις μεγαλύτερες ελληνικές εφημερίδες, όπως, Τα Νέα, Έθνος, Έθνος της Κυριακής κ.α., αλλά και ως ανταποκρίτρια στον Ξένο Τύπο.

Από το 2001 – 2005 παρουσίαζε στο Extra Channel την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «ΝΕΑ ΗΘΗ», με υψηλή τηλεθέαση. Έκτοτε είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ σπάνια έκανε κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση ως καλεσμένη, προκειμένου να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Μετά από από καιρό, η δημοσιογράφος, παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και το πρώτο πράγμα που εξομολογήθηκε είναι η πολύ δύσκολη περίοδος που βιώνει λόγω της πανδημίας.

Βίκυ Μιχαλονάκου: Η κατάθλιψη λόγω πανδημίας

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα και γι΄αυτό εγώ αυτό το διάστημα έχω αποσυρθεί από τη δημόσια σφαίρα γιατί ο εσωτερικός μου κόσμος έχει ξεμείνει από φως γιατί γύρω μας υπάρχει πολλή ξηρασία», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Μιχαλονάκου.

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να βγαίνει συχνά στην τηλεόραση και αυτό όχι από βεντετισμό αλλά επειδή για να το κάνει θέλει να έχει κάτι να πει. «Να κάνω μία κοινωνική διαμαρτυρία, μία καταγγελία ως ακτιβίστρια κοινωνικών και πολιτικών αγώνων».

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν