Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος, θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του»

Βίκυ Πρωτογεράκη: Η καταγγελία για τον Νίκο Φώσκολο

Τον τελευταίο καιρό πολλές αποκαλύψεις έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στην σειρά Λάμψη αλλά και για τον Νίκο Φώσκολο. Η Βίκυ Πρωτογεράκη μιλάει για την δική της εμπειρία στην εκπομπή «Γεια σου» και αποκαλύπτει τον λόγο που είχε αποχωρήσει από την σειρά.

«Από κανέναν συντελεστή δεν ένιωσα κάποιο φλερτ ή κάποια πονηρή πρόταση παρά από τον ίδιο, τον Νίκο Φώσκολο» αποκάλυψε

«Ένας από τους λόγους που έφυγα μόνη μου ήταν γιατί δεν ήθελα να κλαίω, δεν μπορούσα. Τα παίρναμε τελευταία στιγμή τα κείμενα κι ήταν πολύ μεγάλα. Υπήρχε πολύ κους κους του τύπου “αυτή δεν κλαίει”, “αυτή παίζει στο Εθνικό Θέατρο”», είπε αρχικά.

«Ήξερα για κάποιον φίλο μου, που δεν θέλω να πω το όνομά του, πως του είχαν κάνει μια ιστορία, αν και έπαιζε από την αρχή εκεί. Του έκαναν διάφορα και σιγά σιγά, τον έσβησαν από τον χάρτη», συμπλήρωσε.

Βίκυ Πρωτογεράκη: Η συμπεριφορά του Νίκου Φώσκολου

Στη συνέχεια, η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε για τον Νίκο Φώσκολο και τη συμπεριφορά του απέναντι στους ηθοποιούς της σειράς.

«Δεν υπήρχε αυτός για να σκηνοθετεί εκεί, άλλοι σκηνοθέτες ήταν. Ο Νίκος Φώσκολος δεν ερχόταν ποτέ στο πλατό, άλλοι σκηνοθετούσαν. Εμένα με έβγαζαν “μαύρη” κι όταν μιλούσα, ήμουν στο σκοτάδι. Αν συνέχιζα, δεν θα χαλούσα το όνομά μου, αλλά θα χαλούσε η υγεία μου», εξήγησε.

«Δεν θέλω να το πω αυτό, γιατί έχει πεθάνει ο άνθρωπος και έχει συγχωρεθεί. Απλά έγινε κάτι, το οποίο με ενόχλησε. Ήταν ηθικής φύσεως. Από κανέναν συντελεστή δεν ένιωσα κάποιο φλερτ ή κάποια πονηρή πρόταση παρά από τον ίδιο τον βασικό. Τον Νίκο Φώσκολο. Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του, είχα ακούσει διάφορα πράγματα», κατέληξε η ηθοποιός.

Related posts

Με δική του οικογένεια και 3 παιδιά: Έτσι είναι σήμερα ο Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου

Ο Τάσος Χαλκιάς για πρώτη φορά εξομολογείται: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά κι εμένα ιδιαιτέρως»

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Θρήνος στη τηλεόραση: «Έφυγε» στον ύπνο του γνωστός σκηνοθέτης της ΕΡΤ3

Συγκινεί ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για την οικονομική καταστροφή του: «Έμεινα άστεγος, έτρωγα τα μπισκότα από τις καφετέριες»

Χρυσούλα Διαβάτη: «Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους»

Δύσκολες στιγμές για τον «Τίμο Δράκο» της Λάμψης: Η οικονομική καταστροφή και η μετακόμιση στο Σπίτι του Ηθοποιού

Άφησαν εποχή με τα ποσά που κέρδισαν: Οι 4 Έλληνες που πήραν τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά σε τηλεπαιχνίδι κι έγραψαν ιστορία

Εξαφανίστηκε μετά τη σειρά: Η πρώτη “Λίλα” του “Άκρως Οικογενειακόν” σήμερα είναι 26 χρονών και αγνώριστη