Βίκυ Σταυροπούλου – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η αγορά πολυτελούς κτήματος στη Μάνη και το μπαλκόνι με τη μαγευτική θέα

Βίκυ Σταυροπούλου: Το πολυτελές κτήμα που αγόρασε με τον Χατζηπαναγιώτη

Οι δύο καρδιακοί φίλοι και ηθοποιοί, Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, εδώ και κάποια χρόνια αποφάσισαν να κάνουν από κοινού μία επένδυση και έτσι προχώρησαν στην αγορά ενός αγροκτήματος. Οι δύο κολλητοί συγκατοικούν πάρα πολλά χρόνια. Από εκεί και πέρα, οι δυο τους δημιούργησαν μία μονάδα αγροτουρισμού. Πρόκειται για ένα κτήμα στη Σάντοβα, στον Κάμπο Μάνης, στις πλαγιές του Ταϋγετου, που εδώ και μερικά χρόνια αποτελεί για εκείνους το απόλυτο καταφύγιο.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη σε συνέντευξή του στο παρελθόν

Ο ηθοποιός αναφερόμενος με πολλή αγάπη σε αυτό, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης».

Τόσο ο ίδιος και η κολλητή του φίλη, όσο και η Δανάη Μπάρκα, λατρεύουν να το επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία, με την κόρη της ηθοποιού να το έχει χαρακτηρίσει ως «Το ωραιότερο μέρος του κόσμου» για εκείνη.

Εικόνες από δημοσιεύσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και της Βίκυς Σταυροπούλου

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα