Βίλμα από Κωνσταντίνου και Ελένης: Παραμένει πανέμορφη και παντρεμένη με πασίγνωστο ηθοποιό

Βίλμα: Η ζωή της ηθοποιού μετά από πολλά χρόνια

Την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Κωνσταντίνου και Ελένης, ωστόσο τα χρόνια που έχουν περάσει από τα γυρίσματα είναι πολλά και πλέον, η “Βίλμα” έχει αλλάζει ριζικά στην ζωή της.

Θυμάστε τη Βίλμα, την κομψή γυναίκα του Θρασύβουλου Θεοτοκά στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Η ίδια σήμερα έχει αλλάξει αρκετά, αν και παραμένει το ίδιο γοητευτική με πριν από 21 χρόνια, όταν και τελείωσε η σειρά, με έναν ακόμη ηθοποιό της να είναι σήμερα διαφορετικός.

Η Έφη Μουρίκη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στο επεισόδιο «Οι Μάγισσες του Αμαρουσίου», πιστεύοντας σε όλα όσα της έλεγε… η Μαντάμ Ζαΐρα.

Τα χρόνια έχουν περάσει και η ηθοποιός είναι διαφορετική, έχοντας βρει τον άνδρα της ζωής της στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, που έχει επίσης παίξει στο παρελθόν στη σειρά του ΑΝΤ1. Οι δυο τους συνεχίζουν την καριέρα τους στην υποκριτική και είναι απόλυτα επιτυχημένοι, δείχνοντας επίσης πάντοτε αγαπημένοι.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη στο Εγώ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση με τη γυναίκα του Έφη Μουρίκη δηλώνοντας ερωτευμένος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά αλλά και στην απόφασή τους να μην κάνουν παιδιά.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι χρειάζεται μια σχέση για να κρατήσει, ενώ εξήγησε γιατί ερωτεύτηκε ξανά τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, εν μέσω καραντίνας.

Η συνέντευξη της “Βαλμάς” και οι δηλώσεις της

Αναφέρεστε πολύ συχνά στην αγάπη σας για το διάβασμα. Ποιο βιβλίο διαβάζετε αυτή την περίοδο;

Αυτή την περίοδο, λόγω της περιοδείας, δεν προλαβαίνω να διαβάσω, αλλά και πάλι είναι πολλά αυτά που διαβάζω. Kυρίως είναι θεατρικά έργα που θα με ενδιέφεραν για το μέλλον, αλλά μπορεί να σηκωθώ ένα πρωί και να διαβάσω ξανά τον Άμλετ ή έναν Έλληνα συγγρα­φέα. Μέσα στον εγκλεισμό ξαναβρήκα τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Όταν τις πρωινές ώρες έχει ηρεμία στο σπίτι, αφιερώνω γύρω στις τέσσερεις ώρες για να ασχοληθώ με το διάβασμα.

Δεδομένου ότι είχατε τα γυρίσματα για την «Μουρμούρα», αισθανθήκατε τον εγκλεισμό;

Εμείς παίρναμε όλα τα μέτρα και κάναμε τα γυρίσματα, οπότε δεν τον έζησα τόσο πολύ, αλλά όσο να είναι, τον ένιωσα. Φρόντισα, όμως, να τον περάσω δημι­ουργικά, δεν αφέθηκα στο σπίτι μου να με φάει η κατάθλιψη. Ήμουν μέσα στο σπίτι μελετώντας ακούγοντας μουσική, συζητώντας. Διάβασα συγγραφείς τους οποίους μπορεί να είχα ξεχάσει. Ξαναδιά­βασα βιβλία με άλλο πρίσμα. Δεν ήμουν, δηλαδή, σε μία καρέκλα καρφωμένος να βλέπω Netflix.

Με την σύζυγό σας, Έφη Μουρίκη, είστε μαζί 33 χρόνια και δηλώνετε ερωτευμένος. Πώς το έχετε καταφέρει αυτό;

Με έρωτα. Η αγάπη είναι μία ανθρώπινη εφεύρεση, εξαιρετική, αλλά πραγματικά αν δεν υπάρχει ο έρωτας δεν υπάρχει κι ενδιαφέρον. Με τον έρωτα θαυμάζεις τον άλλον για αυτό που είναι.

Τι συνέβη στο διάστημα του εγκλει­σμού και δηλώσατε ότι ερωτευτήκατε ξανά την σύζυγό σας;

Είχαμε χρόνο να ανασύρουμε στην μνήμη μας τις εποχές που πρωτογνωριστήκαμε. Βρήκαμε χρόνο να κάτσουμε μαζί ώρες. Μείναμε μαζί, ενώ είχαμε συνηθίσει να μην είμαστε πολλές ώρες μαζί και να αναζητούμε ο ένας τον άλλον.

Ήσασταν από τα πρώτα δημόσια πρό­σωπα που είπαν ευθέως ότι δεν θέλουν συνειδητά ένα παιδί, θεωρείτε ότι κι αυτό αποτελεί ένα είδος bullying προς τα ζευγάρια και κυρίως προs τις γυναίκες που δεν έχουν γίνει γονείς;

Η δική μου προσωπική εκτίμηση είναι ότι έχουν αλλάξει οι εποχές. Νομίζω ότι την κοινωνία μας δεν την ενδιαφέρει πια αν μία γυναίκα θα κάνει ή όχι ένα παιδί. Παλαιότερα ναι, “έπρεπε” μία γυναίκα να κάνει ένα παιδί. Τώρα νομίζω το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Όσον αφορά σε εμένα, δεν θα ήμουν δίκαιος απέναντι σε ένα παιδί, είναι πολλές οι ώρες που ασχολούμαι με την δουλειά μου. Σαφέστατα θα το αγα­πούσα και θα ήταν χαρά στην οικογένεια. Όμως, όταν εγώ δουλεύω 18 ώρες την ημέρα, οι συνθήκες αυτές δεν θα εκπρο­σωπούσαν ένα βρέφος.

Related posts

Χρύσα Ρώπα: Η υιοθεσία της, η χαμένη αδερφή, ο έντονος χωρισμός με τον Θανάση Λάλα και η μάχη με τον καρκίνο

Ήταν πάμφτωχος και με παραμορφωμένο πρόσωπο. Τον έδιωξαν από 300 οντισιόν και τον έμαθε ο κόσμος σε μια νύχτα

Θλίψη στον χώρο του πολιτισμού: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Έδωσαν γενναία μάχη: Οι 10 διάσημοι Έλληνες έχασαν την μάχη με τον καρκίνο

Ελένη Θεοφίλου: Η «δασκάλα» της θρυλικής σειράς «Μεθοριακός Σταθμός», τα δύσκολα τελευταία χρόνια, η άνοια και το άδοξο φινάλε

Μπράβο παλικάρι: Πτυχιούχος της Νομικής ο «Μανώλης» από τη σειρά Σασμός

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

Τάνια Καψάλη: Η πορεία στην υποκριτική, οι συμπτώσεις, οι χρυσές αμοιβές στη Λάμψη, τα πρόστιμα του Φώσκολου και η απόσυρση από τη δημοσιότητα

Ελισάβετ Ναζλίδου: Η επαγγελματική πορεία, η γενναία μάχη με τον καρκίνο, το σιωπηλό φινάλε στα 64 της και το τελευταίο αντίο