Βίντεο ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη: Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί ότι ο 16χρονος προσπάθησε να εμβολίσει τη μοτοσικλέτα των αστυνομικών

16χρονος Ρομά: Βίντεο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των αστυνομικών

Νέα στοιχεία προκύπτουν καθημερινά για την υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα σφηνωμένη σε πόρτα παρακείμενου ξενοδοχείου, στην περιοχή όπου ο αστυνομικός πυροβόλησε τον ανήλικο, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η σφαίρα που βρέθηκε καρφωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου στην περιοχή έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και θα εξεταστεί αν είχε παρόμοια τροχιά με την πρώτη, που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο.

Μια τέτοια διαπίστωση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα καταρρίπτει τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου αστυνομικού, πως πυροβόλησε στον “αέρα” ως προειδοποιητική βολή για να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός Ρομά.

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη του 16χρονου Ρομά

Στο μεταξύ το φως της δημοσιότητας είδε νέο βίντεο από την καταδίωξη του 16χρονου Ρομά, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το βίντεο δημοσίευσε η ιστοσελίδα the-brake.net και φαίνεται η στιγμή που ο ανήλικος στρίβει σε δρόμο, ενώ από πίσω του ακολουθούν οι δύο μοτοσικλέτες.

Οπως αναφέρει η ανάρτηση, περίπου 300 μέτρα μετά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αστυνομικός πυροβολεί τον 16χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα δημοσιεύτηκε ακόμα ένα βίντεο, από το βενζινάδικο στην οδό Μοναστηρίου που ο 16χρονος σταμάτησε για να βάλει καύσιμα. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο ανήλικος φεύγει από το σημείο, ενώ δεν έχει πληρώσει.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος ειδοποιεί τους αστυνομικούς που βρίσκονται εντός του χώρου του βενζινάδικου, οι οποίοι αμέσως κινητοποιούνται για να ξεκινήσει η καταδίωξη.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα