Viral έγινε Βραζιλιάνος Influencer: Έκανε τατουάζ το όνομα του Μασκ στο πρόσωπό του για να τον στείλει με το SpaceX στον Άρη

Έλον Μασκ: Δείτε το viral βίντεο

Ο Βραζιλιάνος influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Rodrigo América έκανε τατουάζ το όνομα του ειδώλου του Elon Musk, στο κέντρο του μετώπου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro, ο influencer που κατάγεται από το Belo Horizonte έκανε το τατουάζ για να αναζητήσει την προσοχή του δισεκατομμυριούχου του Twitter, με την ελπίδα να τον στείλει στο αναμενόμενο ταξίδι της SpaceX στον Άρη που επιδιώκουν να κάνουν μέχρι το 2024.

Ο América, ο οποίος έχει πάνω από 490.000 followers, δήλωσε ότι ο πολυεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter είναι η «έμπνευσή» του.

«Αυτό που κάνει, αυτό που πρόκειται να κάνει, να πάει δηλαδή ανθρώπους στον Άρη, θα μείνει στην ιστορία. Είναι έμπνευση για μένα», δήλωσε ο América σε τοπικά μέσα.

Το όνομα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο είναι γραμμένο με τεράστια γράμματα σε όλο το μέτωπό του. Δίπλα στο όνομα του Μασκ βρίσκεται ένας πύραυλος.

Σε άλλο σημείο, ο América δήλωσε ότι «πραγματικά» πιστεύει ότι υπάρχει «ζωή σε άλλους πλανήτες» και ότι η «20χρονη κόρη του το γνωρίζει καλά.

«Ξέρει ότι αν πάω στον Άρη μια μέρα, θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας», είπε στο τέλος.

Δείτε το βίντεο με τον Βραζιλιάνο που «χτύπησε» στο μέτωπό του το όνομα του Έλον Μασκ

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του