Viral βίντεο με τον μαθητή στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Επισκευάζει θρανία στα κενά μεταξύ των μαθημάτων του

ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Viral ο μαθητής μόλις έγινε γνωστή η δράση του

Viral κατάφερε να γίνει πολύ γρήγορα ένας μαθητής με την αξιέπαινη δράση του. Ο λόγος για τον Παύλο Κατσιούρα, μαθητή της Α Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου που όπως διαβάσαμε στο fractalart.gr στα κενά μεταξύ των μαθημάτων του, επισκευάζει τα θρανία του σχολείου του.

Δεν υπάρχουν λόγια για την υπέροχη κίνηση του μαθητή να συνεισφέρει με προσωπική εργασία στην αναβάθμιση της σχολικής του μονάδας

Ο μαθητής με την πράξη του αποδεικνύει εμπράκτως ότι νιώθει το σχολείο του ως δεύτερο σπίτι και θέλει να το βλέπει σε καλή κατάσταση.

Η αξιέπαινη κίνηση του μαθητή, ο οποίος επισκευάζει θρανία

Πρόκειται για μια αξιόλογη κίνηση που πραγματικά σπανίζει και μας κάνει υπερήφανους αποτυπώνοντας περίτρανα ότι η σωστή παιδεία και διαπαιδαγώγηση αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Η πράξη του αποπνέει μόνο αισιοδοξία και χαρά για το μέλλον, ενώ η εικόνα του έρχεται σε πείσμα των άλλων με τα πολλαπλά περιστατικά βανδαλισμών σε σχολικά συγκροτήματα.

Ο Παύλος Κατσιούρας δείχνει πώς μπορούμε να επιδρούμε θετικά στην κοινωνία και να μην περιμένουμε έτοιμες λύσεις όταν βλέπουμε ότι αυτές αργούν. Ας αναλάβουμε δράση και ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μόνοι μας.

Πώς να μην νιώσουν υπερήφανοι οι καθηγητές αλλά και οι γονείς του βλέποντας κάτι τέτοιο!

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη