«Βλέπω ελάχιστα GNTM, στεναχωριέμαι με τα πεσμένα νούμερα»: Τα σχόλια της Καγιά στην κάμερα του «Πρωινού»

Βίκυ Καγιά: «Βλέπω ελάχιστα GNTM, δεν χαίρομαι με τα πεσμένα νούμερα, στεναχωριέμαι»

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε η Βίκυ Καγία, η οποία πριν από μόλις λίγες ημέρες πραγματοποίησε την πρεμιέρα του  Dancing with the Stars.Η παρουσιάστρια μίλησε για το ξεκίνημα του DWTS και την τηλεθέαση που φέτος είναι «κάπως αλλιώς», όπως υποστήριξε.

«Δεν με δυσκόλεψε το DWTS που είναι live. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική. Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing. Έχει νέους ανθρώπους, έχει ακυρωθεί και η πρεμιέρα. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική» είπε η Βίκυ Καγιά για το DWTS.

Αναφορικά με το GNTM, δήλωσε πως «βλέπω ελάχιστα. Όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί πραγματικά ήταν απαιτητική η προετοιμασία για το Dancing with the Stars. Γενικά τα νούμερα τηλεθέασης φέτος είναι κάπως αλλιώς. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση και συζήτηση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Δε χαίρομαι, δεν είναι αυτή η δική μου διάθεση, να συζητιέται αν είμαι η δεν είμαι στο GNTM. Ίσα-ίσα που με στενοχωρεί και λίγο. Θεωρώ πως τα πράγματα έχουν όπως έχουν».

«Η τηλεόραση φέτος έχει πολλή μυθοπλασία. Ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πράγματα. Και σημαίνει κάτι αυτό και δε σημαίνει. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Κουράστηκε ο κόσμος, κορωνοϊός. Να προσαρμοστούμε λίγο και σε αυτό» κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στην κάμερα του «Πρωινού»

Related posts

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»