Βουγιουκλάκη – Μπονάτσος: Ο κεραυνοβόλος έρωτας τους, η πρώτη γνωριμία τους και η μεγάλη αλλαγή της Αλίκης

Βουγιουκλάκη – Μπονάτσος: Όσα έγιναν γνωστά για την σχέση τους

Απασχόλησαν ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης της εποχής και αποτελούσαν ένα από τα πιο πολυσυζυτημένα ζευγάρια, που λίγοι γνώριζαν όσα συμβαίνουν μεταξύ τους.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάση Μπονάτσο στη θάλασσα ξυπνάει μνήμες για την εκρηκτική ιστορία της γνωριμίας τους.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσης Μπονάτσος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και βίωσαν έναν εκρηκτικό έρωτα που κράτησε κάτι περισσότερο από πέντε χρόνια.

Ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης, με αφορμή μια αδημοσίευτη φωτογραφία της διάσημης Ελληνίδας σταρ με τον Βλάση Μπονάτσο από την παραλία του Θεολόγου που ανέσυρε από το αρχείο του, εξιστορεί την ιστορία του έρωτά τους. Ο δημοσιογράφος που ανήρτησε την σπάνια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την ιστορία αγάπης του διάσημου ζευγαριού εξιστορεί και διάφορες πτυχές του χαρακτήρα της Εθνικής σταρ και πως αυτός άλλαξε όταν γνώρισε τον Βλάσση Μπονάτσο.

Τι δήλωσαν για Βουγιουκλάκη – Μπονάτσο οι κοντινοί τους

Ο δημοσιογράφος γράφει στην ενδιαφέρουσα ανάρτησή του: «Η Αλίκη με τον Βλάση Μπονατσο καλοκαίρι του 1982 στον αγαπημένο της Θεολόγο σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης την περίοδο του μεγάλου έρωτα τους. Ο αξέχαστος καλλιτέχνης με σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και με το όνομα του συνδεδεμένο με την ελληνική ροκ μουσική του ’70, γνωρίζεται με την Αλίκη το 1981 όταν μετά από χρόνια παραμονής στην Αμερική έρχεται στην Ελλάδα για να δει την μητέρα του.

Ο κοινός τους φίλος και επί χρόνια μουσικός συνεργάτης της Μάικ Ροζάκης, τον προτείνει για την “Εβίτα” που επιθυμεί να ανεβάσει στον ρόλο του Τσε Γκεβάρα και τους φέρνει σε επαφή. Ο Βλάσης παίρνει τον ρόλο τον οποίο και απογειώνει κυριολεκτικά, με την Αλίκη στην κουΐντα το βράδυ της πρεμιέρας να βλέπει την αποθέωση του από το κοινό την ώρα του χαιρετισμού. Η ίδια ενθουσιασμένη θα δηλώσει αργότερα πως για πρώτη φορά συμπρωταγωνιστής της παίρνει περισσότερο χειροκρότημα από την ίδια.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη