Βραβείο ανθρωπιάς και εντιμότητας: Παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές μία τσάντα, η οποία περιείχε 123.000 ευρώ

Αληθινή ιστορία: Δείτε την κίνηση ενός άνδρα που παρέδωσε 123.000 ευρώ

Μία σπουδαία αληθινή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας δεκαεννέα ετών, δεν δίστασε να καλέσει αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές, όταν βρήκε μία τσάντα, η οποία περιείχε εκατόν είκοσι τρεις χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η προαναφερθείσα τσάντα περιείχε εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Κι όμως, ο νεαρός άνδρας θέλησε να καλέσει τις Αστυνομικές Αρχές για να αναφέρει, το γεγονός.

Αληθινή ιστορία: Δείτε την ανακοίνωση στο facebook

Ένας νεαρός άνδρας προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, αφού βρήκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος βρήκε κοντά σε ένα ATM μια τσάντα με 135.000 δολάρια (περίπου 123.000 ευρώ) και την παρέδωσε. Ο José Nuñez Romaniz, είδε την τσάντα στο πάτωμα και κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης που έγραφε το μηχάνημα.

Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και ο νεαρός παρέδωσε τα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην συνέχεια, είχε κάνει λάθος ο υπάλληλος της τράπεζας Wells Fargo στο Μεξικό, ο οποίος επρόκειτο να γεμίσει το μηχάνημα και ξέχασε την τσάντα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη