Ξανά στο νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου: «Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος»

Ρεγγίνα Μακέδου: Δυστυχώς και πάλι στο νοσοκομείο

Η αγαπημένη μας Ρεγγίνα μπορεί να κερδίζει καθημερινά τις μάχες της και να δίνει ξανά ελπίδα για ζωή, ωστόσο υπάρχουν και οι δύσκολες ημέρες τις οποίες μοιράζεται μαζί μας. Τις ημέρες που βρίσκεται και πάλι στον θάλαμο του νοσοκομείου παλεύοντας με την ασθένεια της.

Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου λίγες μέρες μετά την μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από στόρι που ανέβασε από το προφίλ της στο Instagram, η χορεύτρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λόγω της μικρής παρενέργειας πρέπει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των γιατρών, για να την παρακολουθούν συνεχώς για οποιαδήποτε επιπλοκή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ρεγγίνας Μακέδου

Στην ανάρτησή της, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε: «Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι. Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Δεν κερδίζει με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα