Ξανθιά και κούκλα σαν μοντέλο: Η «άγνωστη» σύζυγος του Χρήστου Μενιδιάτη, τα 24 χρόνια μιας μεγάλης σχέσης και τα τρία παιδιά

Χρήστος Μενιδιάτης: Η προσωπική ζωή του επιτυχημένου τραγουδιστή

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης. Ξεκίνησε τη καριέρα του στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και σήμερα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ζευγάρι με τη Νάνσυ Μπίσια 24 χρόνια και παρόλα αυτά συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανή τη φλόγα στη σχέση τους, ενώ η αγάπη τους όλο και μεγαλώνει.

Μαζί έχουν αποκτήσει τρεις γιους που είναι η καθημερινή τους προτεραιότητα.

Αποτελούν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι λίγες, αφού θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Μενιδιάτη για την οικογένεια του

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε μιλήσει το 2019 στη Φαίη Σκορδά για τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, δηλώνοντας:

«Με τρία παιδιά στο σπίτι είναι δύσκολο να κάνουμε τραπέζια και να καλέσουμε κόσμο. Τι να πω; Ψέματα; Και τα παιδιά να μην υπήρχαν, δεν είμαστε πολύ αυτού του πράγματος. Το σπίτι μας το θεωρούμε σαν αποκλειστικά δικό μας χώρο. Έξω πάμε, τρώμε, πίνουμε, γλεντάμε. Σπάνια έρχονται φίλοι στο σπίτι. Τα παιδιά είναι λίγο παραπάνω ζωηρά από ό,τι πρέπει. Είναι 6, 4 και 3. Υπάρχουν και παιδάκια ήμερα. Τα δικά μας είναι λίγο παραπάνω ζωηρά. Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό. Μια χαρά. Αυτή η περίοδος των γιορτών που έχουν σταματήσει και τα σχολεία είναι δύσκολη. Από το πρωί ως το βράδυ φαντάζεσαι τι γίνεται!

Εγώ προσπαθώ να μην λέω σε όλα ναι. Πιστεύω ότι μέσα και από τα «όχι» μαθαίνουν και τα παιδιά. Με κάποιες παρατηρήσεις σε συγκεκριμένα θέματα να καταλαβαίνουν τι πρέπει να γίνεται και τι όχι. Βέβαια, είναι πολύ μικρές οι ηλικίες τους. Θα μπουν σιγά σιγά σε ένα πλαίσιο. Φωνάζει και η μάνα τους, αλλά πιστεύω ότι αυτό ξεχνιέται πολύ γρήγορα. Στον μπαμπά λειτουργεί διαφορετικά. Όταν φωνάζω εγώ, βλέπω ότι κάπου σοκάρονται».

Όσο για τη σύζυγό του, είχε εξομολογηθεί:

«Είμαστε 20 χρόνια με τη γυναίκα μου. Κρίση υπήρξε μια φορά, αστεία κρίση, κράτησε μια εβδομάδα, όταν δεν ήμασταν ακόμα παντρεμένοι. Ήταν ένας χωρισμός μιας εβδομάδας από αυτούς τους παιδικούς που μιλάς κάθε μέρα στο τηλέφωνο» ανέφερε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ενώ, σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο «gossip-tv.gr» είχε εξηγήσει πως ως τραγουδιστής έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και είχε αναφερθεί στα πράγματα που κάνει με τα παιδιά του στον ελεύθερο χρόνο του.

«Δεν είναι δύσκολη η ζωή του τραγουδιστή και όσοι το λένε είναι βολικοί. Εγώ πιστεύω σαν επαγγελματίας τραγουδιστής έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο να διαθέσω στην οικογένειά μου από έναν άνθρωπο που κάνει κάποια άλλη δουλειά και εργάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς ωράρια που πλέον δεν υφίστανται. Ίσως κάποτε που οι τραγουδιστές δούλευαν 5-6 μέρες την εβδομάδα ήταν δύσκολο αλλά στη δική μου την γενιά με 2-3 εμφανίσεις το πολύ την εβδομάδα δεν δικαιούμαστε να λέμε ότι κουραζόμαστε και ότι δεν έχουμε χρόνο να διαθέσουμε» ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια, είπε για τη σχέση με τα παιδιά του:

«Ανάλογα την περίσταση. Προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο στα παιδιά γιατί αισθάνομαι ότι δεν έχω πλέον τις αντοχές που είχα πριν μερικά χρόνια (γέλια) αλλά λατρεύω τα παιδιά μου και είναι τόσο όμορφα όταν είμαστε μαζί. Συζητάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, παίζουμε και αυτά είναι κάτι που πραγματικά δεν θέλω να τα χάσω και όσο μπορώ θέλω να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη