Ξεχασμένος και παρατημένος ο Ανέστης Βλάχος δίνει μάχη για τη ζωή του στον Ευαγγελισμό

Ανέστης Βλάχος: Δίνει μάχη για τη ζωή του παρατημένος

Ανέστης Βλάχος: Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Ανέστης Βλάχος: Στην εφημερίδα Espresso, μίλησε ο γιος του γνωστού ηθοποιού, Ηρακλής. Το παιδί που ηθοποιού, μίλησε, για τις αιτίες που κλόνισαν την υγεία του πατέρα του.

«Όλα όσα συμβαίνουν με την υγεία του πατέρα μου σήμερα, είναι το αποτέλεσμα της εγκατάλειψής του τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς πλέον προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Όμως όλα θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που παρακαλώ είναι να ζήσει ο πατέρας μου».

Με αυτά τα σπαρακτικά γεμάτα ερωτήματα λόγια μέσω της «Espresso» ο πολυαγαπημένος γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, ανάβει φωτιές για τα προβλήματα υγείας και τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται πλέον ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου. Λόγια που με μεγάλη δυσκολία και μέσα από λυγμούς προσπάθησε να μας πει. Ο πατέρας του βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του, δίνοντας άνιση μάχη με τον χρόνο. Όπως υποδηλώνουν τα λόγια του γιου του, πίσω από την κατάσταση του μεγάλου ηθοποιού, κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα. Αυτό δεν γνωρίζουν παρά μόνο οι δικοί του άνθρωποι.

Ανέστης Βλάχος: Η ζωή και οι δύο γάμοι του

Ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε έναν γιο, τον Ηρακλή Βλάχο, ενώ από τον δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση απέκτησε μία κόρη, την Έλλη Βλάχου, δημοσιογράφο και φιλόλογο.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η οικογένεια του μεγάλου ηθοποιού μέσα από τα social media ανακοίνωσε τα δυσάρεστα με την επιδείνωση της υγείας του.

«Σεβόμενοι το βαρύ κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας από τις εφιαλτικές συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημερών, σε άνθρωπο, φύση και ζώα, δεν επιθυμούσαμε να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα και παππού μας Ανέστη Βλάχου. Πραγματικά όμως, είναι τέτοιο το ενδιαφέρον του κόσμου που τον αγαπά και τόσο μαζική η εκδήλωσή του, που μας αναγκάζει να ενημερώσουμε σχετικά. Ο Ανέστης Βλάχος συμπληρώνει 16 ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 16 ημέρες με αρκετές διακυμάνσεις και αρκετή καταπόνηση για εκείνον» 

«Η ουρολοίμωξη που αρχικά τον ταλαιπωρούσε και ήταν η γενεσιουργός αιτία του πυρετού, ο οποίος ήταν ένα από τα συμπτώματα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, έχει αρχίσει να υποχωρεί μετά και τη χορήγηση της αντιβίωσης. Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στον οργανισμό του, επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα. Έτσι την περασμένη Παρασκευή, 6 Αυγούστου, κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η υποστήριξή του με οξυγόνο»

Ανέστης Βλάχος: Δίνει μάχη για τη ζωή του παρατημένος

Η καρδιακή ανεπάρκεια του Ανέστη Βλάχου – Η συνέχεια της ανακοίνωσης

«Σύμφωνα πάντοτε με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η καρδιακή ανεπάρκεια είναι αρκετά σοβαρή πλέον και ευθύνεται για την κακή αιμάτωση των υπόλοιπων οργάνων, δημιουργώντας έτσι μία γενικότερη εξασθένηση του οργανισμού του. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της δοκιμασίας του. Ζητούμε απ’ όλον τον υπέροχο κόσμο που τον αγαπάει και που μας έχει συγκλονίσει, να εντείνει τις προσευχές του.

«Αντιλαμβανόμαστε πως οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας. Προσευχόμαστε κι εμείς από τη δική μας πλευρά για όλον τον κόσμο που δοκιμάζεται, που ξεριζώνεται, που αγωνιά, καθώς και γι’ αυτούς τους υπέροχους εθελοντές. Εκείνους, που τους βλέπουμε μαζί με τους ηρωικούς μας πυροσβέστες να κρατούν τη χώρα μας στα χέρια τους. Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία! Με εκτίμηση, η οικογένεια».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν