Ξέγνοιαστος στις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιώργος Λιανός: Οι οικογενειακές στιγμές μετά το Survivor 5 και οι όμορφες στιγμές με την κόρη του

Γιώργος Λιανός: Ο όμορφος προορισμός που επέλεξε εκείνος και η οικογένειά του

Ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος μίας σκληρής και ανταγωνιστικής τηλεοπτικής σεζόν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Ο παρουσιαστής του Survivor εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, περνώντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά του, γεμίζοντας παράλληλα τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος προορισμός που επέλεξε το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν η Ρόδος, με την Κωνσταντίνα Καραλέξη να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους στο νησί.

Σύσσωμη η οικογένεια πέρασε χαλαρές στιγμές στο νησί απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας μάλιστα, μικρές εκδρομές σε κοντινά νησάκια με το σκάφος τους.

Λίγες ημέρες μετά ο Γιώργος Λιανός θέλησε να επισκεφθεί και τον τόπο του, τις Φιλιάτες, για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς του, οι οποίοι ανυπομονούσαν να δουν τα εγγόνια τους.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους, θέλοντας να μας δείξει πως περνούσαν τις μέρες του στο χωριό.

Όπως θα δεις, ο παρουσιαστής μαζί με τη σύντροφό του και την κόρη τους βρέθηκαν στα χωράφια του παππού, όπου έκοψαν σταφύλια αλλά και άλλα φρούτα, με την μικρή να τα δοκιμάζει με μεγάλη χαρά.

«Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε εικόνες από τις διακοπές του Γιώργου Λιανού

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό