Ξεκίνησαν να το χτίζουν, το παράτησαν και κάηκε: Το πανέμορφο σπίτι που ετοίμαζαν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης πριν χωρίσουν

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ένα σπίτι κόσμημα που το βρήκε η φωτιά

Το πρώην διάσημο ζευγάρι μετράει πολλά χρόνια μαζί και όταν χώρισαν είχαν εκκρεμότητες για να λύσουν ως προς την περιουσία, ακόμα και αν δεν ήταν παντρεμένοι. Ο χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν ένας από τους μεγαλύτερους της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους, μάλιστα, βίωσαν μετά τον χωρισμό μια νέα δύσκολη στιγμή. Κι αυτό, επειδή η τεράστια φωτιά στην Εύβοια διακρίσεις δεν έκανε κι έκανε «στάχτη και μπούρμπερη» ένα σπίτι, που είχαν ξεκινήσει να χτίζουν μαζί, αλλά το άφησαν πριν καν ολοκληρωθεί.

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Γιατί έμεινε στα μισά η κατασκευή

Πρόκειται για το σπίτι, που έχτιζαν στη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στον Γαλατσώνα. Οι δυο τους είχαν μαγευτεί από το μέρος, ωστόσο όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, θέλησαν να το πουλήσουν.

Όπως συνεχίζει και αναφέρει το περιοδικό Ciao, το σπίτι τελικά δεν το συνάντησε κάποιος αγοραστής, αλλά η φωτιά. Αυτή μάλιστα, ήταν και η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους. Μετά τον χωρισμό τους, έπρεπε να συναντηθούν από κοντά και να πουν κάποια πράγματα τα οποία είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού, όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, για δυο λόγους. Πρώτον διότι ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, έγινε στάχτη. Δεύτερον, ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνεύρεση μετά τον πρόσφατο χωρισμό. Ζέτα και Μιχάλης έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.

Related posts

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o τραγουδιστής – Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Το πιο ωραίο κορμί της Ελλάδας: Η Φαίη Σκορδά πήγε στην Κρήτη, φόρεσε το μαγιό της & όλοι σχολιάζουν 1 πράγμα

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι