Ξένια Καλογεροπούλου: «Πέρασα πολύ μεγάλη μοναξιά όταν έχασα το φως μου»

Ξένια Καλογεροπούλου: «Πέρασα πολύ μεγάλη μοναξιά όταν έχασα το φως μου»

Ξένια Καλογεροπούλου: Η σπάνια συνέντευξη της ηθοποιού και η αποκάλυψη για το πρόβλημα της υγείας της

Η Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή του EΡΤNEWS με τίτλο «Στο Κέντρο». Η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας με αφορμή την επιστροφή της στη θεατρική σκηνή με την παράσταση του έργου του Τσέχωφ «Θείος Βάνιας», μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο πρόβλημα της υγείας της.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «μετά τον κορονοϊό δεν βλέπω καλά, για παράδειγμα τον απέναντί μου δεν τον βλέπω, τα μάτια του. Πρόσφατα έκλεισα τα 86 μου χρόνια και μου κάνανε πάρτι με κεράκια, έλεγα δεν θέλω άλλα γενέθλια, δεν θέλω να ζήσω γενικά, δεν αντέχω να είμαι έτσι, αλλά σιγά -σιγά κάτι άλλαξε γιατί άρχισα να δουλεύω, να κάνω πολλά πράγματα. Από εκεί που ήμουνα στο σπίτι κι έκλαιγα την μοίρα μου τώρα κάνω πολλά. Το βασικό βέβαια είναι η συμμετοχή μου εδώ πέρα, πρόκειται για έναν θίασο πάρα πολύ σπάνιο».

Ξένια Καλογεροπούλου: «Πέρασα πολύ μεγάλη μοναξιά όταν έχασα το φως μου»

Η μοναξιά που βίωσε η Ξένια Καλογεροπούλου, αφού ανακάλυψε το πρόβλημα της υγείας της

Και συμπληρώνει η Ξένια Καλογεροπούλου «πέρασα πολύ μεγάλη μοναξιά από τότε που έχασα το φως μου. Γιατί ήταν και φυσικό έχουν όλοι οι άνθρωποι δουλειές, έχουν παιδιά, έχουν προβλήματα. Πού να έρχονται να βλέπουν μια γριά τυφλή και να της κάνουν παρεούλα. Ήμουνα πάρα πολύ μόνη. Τώρα όμως έχει συμβεί το αντίθετο, δεν προλαβαίνω».

Προτεινόμενα