Ξένια Μοτσακαλίδου GNTM: «Είμαι ανοιχτή σε όλα τα φύλα, είναι η πρώτη φορά που δείχνω αυτό που είμαι στην αληθινή του μορφή»

by Τόνια Τζαφέρη

Η εξομολόγηση της πρώην διαγωνιζόμενης του GNTM

Την γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό μοντέλων, όπου κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να ξεχωρίσει με την μοναδική εμφάνιση και προσωπικότητα της.

Κατάφερε επίσης να φτάσει αρκετά μακριά στον διαγωνισμό, ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Ύστερα από αρκετούς μήνες η νεαρή κοπέλα, θέλησε να παραχωρήσει μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα. Άκρως εξομολογητική μίλησε αναλυτικά για τα προσωπικά της και την προσωπική της ζωή γενικότερα.

Ξένια Μοτσακαλίδου GNTM: «Είμαι ανοιχτή σε όλα τα φύλα, είναι η πρώτη φορά που δείχνω αυτό που είμαι στην αληθινή του μορφή»

«Δεν μπαίνω σε κουτί αγόρι ή κορίτσι. Είμαι κάτι εντελώς ενδιάμεσο, κάτι απροσδιόριστο. Θέλω να νιώθω ελεύθερη… Εγώ δεν βλέπω φύλα, βλέπω ανθρώπους. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα φύλα», είπε αρχικά η Ξένια Μοτσκαλίδου.

«Αυτό νιώθω, αυτό θέλω και αυτό είμαι. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με στηρίζουν σε όλα. Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν. Δεν με πειράζει πια να με φωνάζουν ως ουδέτερο, “το”. Είναι η πρώτη φορά που δείχνω αυτό που είμαι στην αληθινή του μορφή», πρόσθεσε η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Η συνέντευξη της Ξένιας Μοτσκαλίδου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν