«Ξεσήκωσε» τους πάντες στο J2US: Ο Τριαντάφυλλος έκανε δυναμική επιστροφή στο σόου

J2US: Η επιστροφή του Τριαντάφυλλου

Μπορεί να μην μπήκε στο Survivor όμως ο Τριαντάφυλλος έκανε τη μεγάλη επιστροφή στο φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού ως coach της Φελίσια Τσαλαπάτη.

Πρεμιέρα σήμερα για το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού J2US με τον Νίκο Κοκλώνη, την Κατερίνα Στικούδη και την κριτική επιτροπή να παίρνουν ξανά τη θέση τους με καινούρια ζευγάρια και γεμάτοι όρεξη για να μας ψυχαγωγήσουν τα Σαββατόβραδα.

Η αποψινή πρώτη εκπομπή επεφύλασσε και μία μεγάλη έκπληξη, καθώς είχαμε μία μεγάλη επιστροφή από τα παλιά.

Μπορεί να μην πήγε στον Άγιο Δομίνικο και να μην τον βλέπουμε στο Survivor All Star, ωστόσο τα Σάββατα θα τον απολαμβάνουμε μέσα από το J2US, καθώς ο Τριαντάφυλλος μετά την πρώτη του συμμετοχή στο σόου επέστρεψε, αυτή τη φορά ως coach της Φελίσια Τσαλαπάτη.

Το τραγουδιστικό ζευγάρι ερμήνευσε το «Δεν έχω ιδέα» του Χρήστου Μάστορα και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, που καλωσόρισε πίσω στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο.

Η πρώτη του συμμετοχή στο J2US ήταν κάπως… επεισοδιακή καθώς δεν είχε και ιδιαίτερη χημεία με την τότε «μαθήτριά» του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την οποία, μάλλον, το μόνο κοινό που είχαν ήταν η συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, σε διαφορετικές σεζόν όμως.

Ο Τριαντάφυλλος «έσπασε» και τα… ρολόγια επί σκηνής, αφού τραγούδησε και κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα ντουέτα με τον «ματιασμένο» Νίκο Κοκλώνη.

Η εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στου J2US

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok