Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Ναι, έχω δικαίωμα στην προσωπική ζωή»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μέσω διαδικτύου

Η διάσημη ινφλουένσερ ξεσπάει για τις επιθέσεις που δέχθηκε μέσω του διαδικτύου. Τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Τούνη περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι της καθώς όπως φαίνεται η εγκυμοσύνη της είναι ζόρικη.

Εκτός από αυτό, η εντυπωσιακή influencer θέλησε μοιραστεί κάποιες σκέψεις της, αλλά και να απαντήσει σε όσους της «επιτέθηκαν» μέσω διαδικτύου, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αναφέρθηκαν στην προσωπική της ζωή.

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Ναι, έχω δικαίωμα στην προσωπική ζωή»

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη

«Πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, μου στείλατε άπειρα μηνύματα και εγώ σας είπα ότι δεν είμαι καλά ψυχοσωματικά για να απαντήσω και να τοποθετηθώ πάνω σε τίποτα», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να σιγουρευτεί ότι το μωράκι της είναι καλά. Για τον λόγο αυτό δεν ήθελε να ανακοινώσει νωρίτερα την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, δεν το είχε μοιραστεί ούτε με πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Αυτό που ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους είναι «χώρο και χρόνο» καθώς όταν αποφασίζει να κλείσει την πόρτα σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. «Ναι, έχω δικαίωμα σε προσωπική ζωή», απαντά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν