Ξεσπά ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα τους: «Αυτό λέγεται προσβολή νεκρών»

by Τόνια Τζαφέρη

Ο γιος της Καίτης Γκρέυ δεν είναι πια στην ζωή

Τον πατέρα τους έχασαν η Αγγελική Ηλιάδη και ο αδελφός της. Θρηνούν την απώλεια του κοντινού τους προσώπου και ο αδερφός της με μια του ανάρτηση ξεσπά:

Ξεσπά ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα τους: «Αυτό λέγεται προσβολή νεκρών»

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει», γράφει. Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης έκανε μια ανάρτηση-γροθιά στο Facebook για την απώλεια του πατέρα του.

Στην ίδια ανάρτηση, ο αδερφός της τραγουδίστριας ένιωσε την ανάγκη να αποκαταστήσει και την αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη Ηλιάδη απαντώντας σε διάφορα δημοσιεύματα.

“Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ”, Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορονοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε αδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστηματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικο τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολη νεκρού», γράφει ο αδερφός της τραγουδίστριας.

«Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν