Ξεσπά ο Βασίλης Μπισμπίκης για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: «Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική, ξύλο και γαμ… σε κάθε βιαστή…»

Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεσπά για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η τρομέρη υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού από έναν 53χρονο, ο οποίος παράλληλα την εξέδιδε.

Με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη και έπειτα από τις φωτογραφίες του 53χρονου και του 42χρονου που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, που είδαν το φως της δημοδσιότητας τα μηνύματα είναι πολλά.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξέσπασαν με αφορμή τα βασανηστήρια και την κακοποίηση που υπέστη το 12χρονο κορίτσι ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση με αφορμή την υπόθεση παιδεραστείας του Κολωνού.

«Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική, ξύλο και γαμ… σε κάθε βιαστή…», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε τη δημοσίευση του Βασίλη Μπισμπίκη

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας