Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα μου πεις εσύ πώς θα πενθήσω ρε, όταν πέθανε η μάνα μου παίζαμε επιτραπέζια στο σπίτι»

Νίκος Μουτσινάς: «Την πέσανε στους καλλιτέχνες;» αναρωτήθηκε και μίλησε για το 3ημερο εθνικό πένθος

O Νίκος Μουτσινάς , μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει το γεγονός, πως κάποιοι καλλιτέχνες δέχτηκαν αρνητική κριτική, όταν πήραν την απόφαση, εν μέσω εθνικού πένθους, να τραγουδήσουν στα μαγαζιά το βράδυ του Σαββάτου.

Οι τοποθετήσεις του Νίκου Μουτσινά

«Την πέσανε στους καλλιτέχνες;» αναρωτήθηκε και μίλησε για το 3ημερο εθνικό πένθος. «Το 3ημερο εθνικό πένθος αφορούσε μόνο τα δημόσια δυστυχώς, αν κι εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω».

Φυσικά η κουβέντα δεν θα μπορούσε να πάει και στα όσα είπε για το ΣΕΗ και στο γεγονός ότι δεν πάρθηκε κάποια απόφαση να παύσουν αυτές τις ημέρες στα θέατρα, κάτι που έγινε ολόκληρο θέμα στις πρωινές εκπομπές.

«Αυτό που είπα όντως είναι ότι ήθελα μια παρακίνηση από τον ΣΕΗ. Δεν γνωρίζω και τις διαδικασίες, γιατί δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Απλά αυτό περίμενα και δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό και βαριέμαι. Δεν ήταν το ζητούμενο αυτό» είπε με νόημα για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα.

Και συνέχισε: «Πάλι μεταξύ μας. Πρέπει να σου πω εγώ πώς θα βιώσεις το πένθος του άλλου; Δεν θα μου πεις εσύ πώς θα πενθήσω ρε παιδί μου. Όταν πέθανε η μάνα μου, τη 2η μέρα, ήμουν σπίτι με παρέα και παίζαμε επιτραπέζια. Που ξέρεις τι περνάω εγώ και πώς θα το περάσω; Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας θα κάνει αυτό που νιώθει. Το να πεις γιατί δεν πένθησε η Πάολα, θα αλλάξει κάτι; Αυτό είναι το ζητούμενο; Όσο ανοίγουμε την κουβέντα, φεύγει το focus από εκεί που πρέπει».

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί