Ξέσπασε σε κλάματα η Παρασκευή Κερασιώτη: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Παρασκευή Κερασιώτη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το μοντέλο

Λίγο πριν μπει το νέο έτος, η Παρασκευή Κερασιώτη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο TikTok. Το μοντέλο εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια και μίλησε για τις σκέψεις και τα συναισθήματα της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, έκανε έναν απολογισμό της χρόνιας και τόνισε πως το έτος που «φεύγει» ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εκείνη.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της και όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί του είχε μεγάλη αδυναμία και ο θάνατός του την καταρράκωσε.

Παρασκευή Κερασιώτη: Η συγκινητική της ανάρτηση

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο. Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη.

Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας, να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

@paraskevi.kerasioti

Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες .Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν.Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου έφυγε ο μπαμπάς μου το στήριγμα μου ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου το πιο ήρεμο πρόσωπο πέρασε ένας χρονος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος .Δυσκολίες πολλές παρα πολλές όμως δεν το βαζω κάτω όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη δυστυχώς έτσι είναι η ζωή με τα καλά της και τα κακά της πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά αλλά πρέπει να ζούμε ,τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε η ζωή είναι μικρή ο χρονος περνάει πολύ γρήγορα .Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει ζήστε χαμογελάστε πείτε σαγαπω συγγνώμη δώστε αγκαλιές πολλές αγκαλιές να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα .Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας .Χρόνια πολλά ❤️

♬ оригинальный звук – spotify._.speed_songs

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη