Ξέσπασε το Twitter: Η ατάκα-ντροπή του Βαλάντη που έστρεψε εναντίον του και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του

by Τόνια Τζαφέρη

Survivor: Το ξέσπασμα εναντίον του Βαλάντη

Χαμός έχει γίνει για μια ακόμη φορά εξαιτίας του Βαλάντη και των δηλώσεων που έκανε, οι οποίες αφορούν την Ευρυδίκη η οποία ξέσπασε σε κλάμματα την ώρα του συμβουλίου.

Όσοι παρακολουθούν το Survivor σίγουρα δεν περιμένουν από τους παίκτες να κάνουν διατριβή για το μποζόνιο του Χιγκς, ούτε να ακούσουν από αυτούς βαθυστόχαστες αναλύσεις για τον επιταχυντή αδρονίων του CERN.

Γνωρίζουν από τη στιγμή που πατάνε το κουμπί της τηλεόρασής τους και συντονίζονται (χωρίς να τους αναγκάσει κανείς) ότι θα δουν ένα reality με εντάσεις και ξεκατινιάσματα από ανθρώπους που η πείνα και οι κακουχίες έχουν φέρει στα όριά τους.

Ξέσπασε το Twitter: Η ατάκα-ντροπή του Βαλάντη που έστρεψε εναντίον του και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του

Bαλάντης Survivor: Οι δηλώσεις για το πρόβλημα υγείας της Ευρυδίκης

Ακόμα και όσοι όμως πολύ συνειδητοποιημένα παρακολουθούν το Survivor, χωρίς ιδιαίτερες… απαιτήσεις ποιότητας, χθες ένιωσαν αμήχανα με αυτό που συνέβη με τον Βαλάντη. Είναι δύσκολο να χωρέσει ο νους ότι ακόμα και ένας τύπος που έχει μέρες να φάει και να κοιμηθεί θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο απάνθρωπο. Γιατί ναι, απάνθρωπο είναι να χτυπάς έναν συμπαίκτη σου σε ένα ευαίσθητο θέμα υγείας.

Ο Βαλάντης για να την πει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πάτησε στην περιπέτεια υγείας που είχε με τον καρκίνο, ξεστομίζοντας μια ατάκα- ντροπή που έστρεψε εναντίον του ακόμα και τους φανατικούς υποστηρικτές του.

Μια γεύση από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών μετά την ντροπιαστική ατάκα του δίνουν τα tweets που ακολούθησαν.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo