Ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη: «Αυτή είναι η χώρα μου; Το Survivor και το Bachelor;”

by Τόνια Τζαφέρη

Ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη: «Αυτή είναι η χώρα μου;

Ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη: Μέσα από την σατιρική εκπομπή του, έχει δείξει πως δεν διστάζει να μιλήσει και να χλευάσει. Όλα όσα θέλει και τον προβληματίζουν. Μαζί με τους συμπαρουσιαστές του, έχει κατακτήσει το δικό του κοινό και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να απασχολεί.

Αυτήν την φορά, ο Αντώνης Κανάκης με απίστευτη διάθεση και πολλή όρεξη, σχολίασε την επικαιρότητα. Ήταν μάλιστα η τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και φαίνεται πως ‘’δεν κρατήθηκε πουθενά’’. Πιάστηκε από τα επίκαιρα θέματα των τελευταίων ημερών και καταρράκωσε. Φυσικά από την λίστα της επικαιρότητας, δεν θα μπορούσε να λείψει και το ριάλιτι επιβίωσης, που δεν είναι άλλο από το ‘’Surviror”.

Ξέσπασμα Αντώνη Κανάκη: «Αυτή είναι η χώρα μου;

Ο Ατζούν μας έκανε μαθήματα για τα ελληνοτουρκικά. Ενώ σε πολλές σκέψεις μας έβαλε η υποδοχή ήρωα στον Τζέιμς Καφετζή και όχι στον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.

Με αυτή την αφορμή ο Αντώνης Κανάκης έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο όσον αφορά τα ενδιαφέροντα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

«Αυτή είναι η χώρα μου; Το Survivor και το Bachelor;»

«Ο μιντιακός φασισμός που σου επιβάλλει αυτή την ανοησία είναι τρελαντικό. Kαι εμείς σκάμε… Έρχεται το μιντιακό σύστημα και στο επιβάλλει. Αν ανοίξεις να ενημερωθείς είσαι υποχρεωμένος να βομβαρδίζεσαι με αυτή την ανοησία μαζί με όλες τις εξελίξεις που θες να μάθεις. Και μετά αρχίσεις και πιστεύεις ότι αυτή είναι η χώρα μου; Η χώρα μου είναι το Survivor και το Bachelor;».

Και συνεχίζοντας στην κανονική ροή του προγράμματος είδαμε τις εστεμμένες Σταρ και Μις Ελλάς και το στέμμα τους που δεν αποχωρίζονται ποτέ και πουθενά…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα