Ξέσπασμα Δήμητρας Κατσαφάδου: Η φωτιά έφτασε έξω από το σπίτι της – “Άνθρωποι υποφέρουν…”

Δήμητρα Κατσαφάδου: ” Η φωτιά έξω από το δικό μας σπίτι”

Δραματική είναι η κατάσταση στην Αττική με την πυρκαγιά που ξεκίνησε στην Πεντέλη να έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές εξαιτίας του αέρα, κατακαίγοντας τα πάντα στο πέρασμα της.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει πλέον η φωτιά που ξέσπασε από χθες στην Πεντέλη και το Ντράφι και πλέον έχει επεκταθεί σε Παλλήνη, Ανθούσα και Γέρακα.

Η φωτιά στο πέρασμά της έχει καταστρέψει τα πάντα ακόμα και πολλά σπίτια ενώ οι κάτοικοι των περιοχών με τη βοήθεια των πυροσβεστικών μέσων προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν.

Η σοκαριστική ανάρτηση από την Δήμητρα Κατσαφάδου

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, το σπίτι της οποίας βρίσκεται σε μια από τις περιοχές αυτές είναι εκτεθειμένο στη φωτιά αφού όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram η φωτιά έχει φτάσει απ’ έξω.

«Η φωτιά έξω απ’το δικό μας σπίτι όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους ζωής χάνονται» σημειώνει στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου ζητώντας παράλληλα από όποιον έχει ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί