Ξέσπασμα Ναταλίας Δήμου εναντίον της Βάνας Μπάρμπα: «Κυρία» Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή

by Τόνια Τζαφέρη

Ναταλία Δήμου: «Κυρία» Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή

Ναταλία Δήμου: Η Ναταλία Δήμου είναι η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσω της σειράς που συμμετέχει, «Αγγελική». Μάλιστα σε συνέντευξη της, είχε μιλήσει δημόσια για ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και ευαίσθητο θέμα. Είχε αποκαλύψει πως σε ηλικία μόλις 6 ετών, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Και γι΄αυτό το λόγο, ρίχνει τα βέλη της στην ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα, για τη δημόσια υπεράσπιση στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Βάνα Μπάρμπα τις τελευταίες εβδομάδες έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις υπεράσπισης που έχει κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη. Σε ανάρτηση της, είχε αναφέρει πως καλό θα ήταν να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Χωρίς να εμπλεκόμαστε και να κατηγορούμε μέσω διαδικτύου.

Αυτήν την φορά, η ηθοποιός Ναταλία Δήμου που τη βλέπουμε στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Αγγελική»  πήρε θέση. Έχοντας αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως στα 6 της χρόνια είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση… Ξεσπά κατά της Βάνας Μπάρμπα όχι μόνο για την υπεράσπιση στον ηθοποιό, αλλά και για όσα είπε για τους γονείς των κοριτσιών που τον κατήγγειλαν.

«“Κυρία” Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή μπροστά σε όλα αυτά που αναφέρατε, ώστε να υπερασπιστείτε έναν άνθρωπο γεμάτο “φως”. Συνεχίστε εσείς να μεγαλώνετε σωστά την κόρη σας και οι υπόλοιποι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να παίρνουν λάθος αποφάσεις», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στα social media βάζοντας μάλιστα το «κυρία» σε εισαγωγικά…

Αναλυτικά η δημοσίευση της Ναταλίας Δήμου

Ναταλία Δήμου: «Κυρία» Μπάρμπα η λέξη ντροπή είναι μικρή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα