Ξέσπασμα Ρούλας Κορομηλά: «Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται από γυναίκες για γυναίκες»

by Τόνια Τζαφέρη

Κορομηλά για Παπαρίζου : «Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται από γυναίκες για γυναίκες»

Κορομηλά για Παπαρίζου : Η Ρούλα Κορομηλά με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο λέει πάντα τη γνώμη της. Χωρίς φόβο και πάθος για όσα την αγγίζουν. Αρνητικά ή θετικά.

Σήμερα η παρουσιάστρια χωρίς καν να αναφέρει το όνομα της Έλενας Παπαρίζου, την υπερασπίστηκε μετά από όσα ακούστηκαν. Και φυσικά όσα γράφτηκαν για τα κιλά της στην εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision στο Ρόντερνταμ!

Κορομηλά για Παπαρίζου : «Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται»

Η Ρούλα, με ένα κείμενο καταπέλτη, μίλησε για τον ρατσισμού, γενικά αλλά και ειδικά από γυναίκες για γυναίκες.

Στην ανάρτηση της η Κορομηλά, έγραψε χαρακτηριστικά:

“Aς λέμε ένα « Μπράβο» σε όσους κάτι κατάφεραν. Προσπάθησαν! Κανένας δεν είναι εκτυφλωτικά αψεγάδιαστος! Μιλάμε υπερβολικά! Επικρίνουμε υπερβολικά, δικάζουμε υπερβολικά και άκομψα! Συμπεράσματα υπερβολικά!

Όλα στην υπερβολή ,τελευταία. Η προσωπικότητα , οι αξίες και το ταλέντο των συνανθρώπων μας δεν κρίνονται από τις ρυτίδες. Από την χαλάρωση, τα κιλά, την ηλικία το αλαβάστρινο δέρμα! Όλοι στον πλανήτη αλλάζουμε νούμερα! Large,xxl, medium και ολοι δεν μένουμε πάντα παιδιά! Άλλωστε είναι Ευλογία να μεγαλώνεις.

Κορομηλά για Παπαρίζου : «Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται»

 Με αυτά που ακούω και διαβάζω να λέγονται για κάποιους και ειδικά απο γυναίκες προς άλλες… Προσωπικά ντρέπομαι και θλίβομαι. Ας χρησιμοποιήσουμε τους καθρέφτες σπίτια μας κα όχι κατά το δοκούν. Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό και την ζωή μας. Και ας αφήσουμε τους άλλους να πορεύονται ,να λειτουργούν ,όπως θέλουν.

Εκεί που αποθεώνουμε κάποιον, τον ίδιο σε λίγο « λιντσάρουμε»! Αναίτια! Πως έγινε, πως άλλαξε, πως πάχυνε. Και άλλα τόσα γλαφυρά… Το μικροσκόπιο έχει άλλη χρήση. Η αγάπη πολλές και θεραπευτικές. Η χρήση της κακίας (μακριά μας) οδηγεί σε Σοβαρή ασθένεια. Μιλάνε, μιλάνε και δεν ξέρουν ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάνε. Μιλάνε όμως..

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα